Ποιος κάνει «bullying» στην Jennifer Aniston και γιατί;

11 Οκτωβρίου 2015
 
Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία που έχει κάνει διαφήμιση για μεγάλη αεροπορική εταιρεία ή διεθνές brand. Και όμως η Aniston άκουσε τον εξάψαλμο από εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου, όταν μαθεύτηκε πως η αμοιβή της για την διαφήμιση που διαρκεί μόλις ένα λεπτό, ήταν 5 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τον διευθυντή της εταιρείας έχουν επενδυθεί σύνολο 20 εκατομμύρια δολάρια για την προώθηση της νέας καμπάνιας με την Aniston.
 
Η ηθοποιός υποδύεται μια επιβάτη που τριγυρίζει με ένα μπουρνουζι σε ένα αεροπλάνο και ζητά ντουζ και μπαρ, και οι αεροσυνοδοί την κοροιδεύουν λέγοντας της οτι δεν είναι σε αεροπλάνο των Emirates. 

Η Aniston ξυπνάει στο κρεβάτι της πρώτης θέσης της Emirates και πηγαίνοντας στο μπαρ, περιγράφει τον «εφιάλτη» του να πετάς με άλλη εταιρεία, έστω κι ας ήταν όνειρο, ζητώντας από τον αεροσυνοδο-μπαρμαν να «πετάξουμε λίγο ακόμα».

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες στο twitter που ειρωνεύτηκαν την σταρ για τον ψωνισμένο της ρόλο στην διαφήμιση, κατηγόρησαν την εταιρεία για ελιτισμό και για το υπέρογκο ποσό της αμοιβής της ηθοποιού, αλλά πολλοί ήταν που σχολίασαν και την -κατά τη γνώμη τους- κακή της ερμηνεία. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ