Οι 3 βασικές αρχές για να φλερτάρετε σωστά

12 Οκτωβρίου 2015

Οι τρεις βασικές αρχές του φλερταρίσματος

Γράφει  η  Δρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια (greekpsychologypages.blogspot.gr).1. Να είστε έξυπνοι

2. Να είστε υπομονετικοί

3. Να είστε προετοιμασμένοι

1. Να είστε έξυπνοι

Να είστε έξυπνοι και ευέλικτοι για να μπορείτε να αξιολογήσετε μια κατάσταση, ώστε να ξέρετε αν είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να φλερτάρετε. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας αλλά και το ένστικτό σας.

Το να είναι κανείς έξυπνος σε μια τέτοια κατάσταση σημαίνει ότι ξέρει από την αρχή τι θέλει να πετύχει. Το να είναι κανείς έξυπνος σε μια τέτοια κατάσταση σημαίνει ότι ξέρει ότι μια επιτυχία ή μια αποτυχία δεν είναι απόλυτου μεγέθους και δε σηματοδοτεί την ολική καταστροφή ή δημιουργία της κοινωνικής ή της ερωτικής του ζωής.

2. Να είστε υπομονετικοί
Για το άτομο που φλερτάρετε, ένα από τα πιο βασικά πράγματα είναι να αισθανθεί ότι είναι αρκετά σημαντικό για εσάς και ότι μπορείτε να περιμένετε. Αν δείχνετε ότι δε βιάζεστε και ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψετε εύκολα το στόχο σας, δηλαδή το να γνωρίσετε το άλλο άτομο, το πιθανότερο είναι ότι το άλλο άτομο θα δεχτεί τις αρχικές προσκλήσεις σας, γιατί το να είναι μαζί σας φαίνεται αναπόφευκτο.

Και στο τέλος, ποιος μπορεί ν' αντισταθεί σε κάποιον που στέλνει το μήνυμα με πολλούς τρόπους ότι δε βιάζετε και ότι μπορεί να περιμένει για κάτι τόσο σημαντικό και σπουδαίο, όσο το άτομο το οποίο φλερτάρει;

3. Να είστε προετοιμασμένοι
Να είστε πάντα προετοιμασμένοι για να γνωρίσετε νέα άτομα, μια που το φλερτάρισμα συμβαίνει όταν δεν το περιμένετε. Κανείς πρέπει να είναι πάντα έτοιμος να χαιρετίσει νέα άτομα, να δεχτεί ένα κομπλιμέντο ή να μιλήσει σε μια νέα γνωριμία. Ξεχάστε τα προβλήματά σας και φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...