Ένταση μεταξύ ΟΛΜΕ – Φίλη.Τι συνέβη;

13 Οκτωβρίου 2015

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα κατά τη συνάντηση του υπουργού Παιδείας,Νίκου Φίλη, με το προεδρείο της ΟΛΜΕ, στα γραφεία της ομοσπονδίας, όταν μία ομάδα αναπληρωτών εκπαιδευτικών από τον χώρο της ειδικής αγωγής μπήκαν στο χώρο της συνάντησης και ζήτησαν από τον κ. Φίλη να τους δώσει απαντήσεις άμεσα για τα σοβαρά προβλήματα στα ειδικά σχολεία, καθώς παραμένουν ακόμα τα κενά.

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, κυρίως της ειδικής αγωγής, διέκοψαν τη συνάντηση και ζητούσαν απαντήσεις από τον υπουργό Παιδείας για τα προβλήματα στα ειδικά σχολεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπαιδευτικοί δεν επέτρεψαν στον υπουργό Παιδείας να αποχωρήσει από το χώρο όταν αυτός το επιχείρησε επιμένοντας να τους δώσει απαντήσεις.

Για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Παιδείας με το διοικητικό συμβούλιο και της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Η συνάντηση με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των δασκάλων και των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης θεωρείται κρίσιμη, καθώς ένα ακριβώς μήνα μετά την έναρξη του νέου σχολικού έτους τα κενά στα σχολεία παραμένουν και το υπουργείο Παιδείας πρέπει να διαχειριστεί τους ελάχιστους οικονομικούς πόρους που διατίθενται προκειμένου μέσω της πρόσληψης αναπληρωτών να καλυφθούν οι θέσεις του εκπαιδευτικού προσωπικού.

 

http://www.enikos.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...