Τραγικό - Οδηγός ΚΤΕΛ άφησε μαθητή στη μέση του δρόμου γιατί "του έλειπε" 1 ευρώ

13 Οκτωβρίου 2015

Αίσθηση προκαλεί ένα περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κόρινθο, με (αρνητικό) πρωταγωνιστή έναν οδηγό ΚΤΕΛ που κατέβασε από το λεωφορείο έναν 10χρονο μαθητή επειδή δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του ενός μόλις ευρώ.

Ο 10χρονος μαθητής είχε μόλις σχολάσει και πήρε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κορινθίας για να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο οδηγός του ΚΤΕΛ του ζήτησε να πληρώσει 1 ευρώ για το εισιτήριό του, με το παιδί να απαντά πως δεν παραλάβει ακόμα τη μαθητική κάρτα με την οποία μπορεί να μετακινείται δωρεάν.

Η αντίδραση του οδηγού ήταν να τον κατεβάσει από το ΚΤΕΛ στη μέση του δρόμου, φωνάζοντάς του μάλιστα: «Δεν είμαστε εδώ φιλανθρωπικό ίδρυμα».

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 10χρονου, εκείνη τη στιγμή το παιδί μιλούσε με τον παππού του στο κινητό, με αποτέλεσμα ο παππούς να ακούσει όλη τη στιχομυθία.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κορινθίας Παναγιώτης Μάρκελος επιβεβαίωσε την καταγγελία του πατέρα, επικαλούμενος συνομιλία του με τον συγκεκριμένο οδηγό, και απολογήθηκε στον πατέρα, ζητώντας του συγγνώμη και εκ μέρους του οδηγού.

koutipandoras.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...