Κουνελάκι! Η στάση που κάνει το πέος να φαίνεται μεγάλο

13 Οκτωβρίου 2015
Πολλοί είναι οι άνδρες που έχουν ανασφάλεια με το μέγεθος του πέους τους. Οι ανασφάλειες αυτές μπορεί να είναι ρεαλιστικές αλλά πάρα πολλές φορές οφείλονται σε ψυχολογικούς παράγοντες και όχι σε βιολογικούς. Ωστόσο δεν είναι λίγα τα σεξουαλικά εγχειρίδια που υποστηρίζουν πως υπάρχουν κάποιες στάσεις στο σεξ που αναδεικνύουν τις δυνατότητες του ανδρικού μορίου και μεγιστοποιούν την απόλαυση της γυναίκας. Ας δούμε μερικές από αυτές 

Εκ των όπισθεν 
Ή αλλιώς στα 4 όπως την αποκαλούν. Η στάση αυτή επιτρέπει να γίνει πιο εύκολη διείσδυση πόσο μάλιστα αν η γυναίκα ανασηκώσει τους γλουτούς της με ένα μαξιλάρι. 

Η στάση σε σχήμα V 
O άνδρας σηκώνει ψηλά τα πόδια της ξαπλωμένης γυναίκας. Εκείνη ανασηκώνει ελαφρά το σώμα της με τους αγκώνες προκειμένου να πετύχει ο παρτενέρ της μια βαθιά διείσδυση. 

Η γυναίκα από πάνω. 
Και εδώ επιτυγχάνεται καλύτερο άνοιγμα του κόλπου που επιτρέπει στο μόριο του άνδρα να διεισδύσει βαθιά μέσα της. Οι ειδικοί του σεξ τονίζουν πως η κίνηση μπρος πίσω είναι καλύτερη από την πάνω κάτω. 

Το κουνελάκι 
Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και λυγίζει τα πόδια της φέρνοντάς τα προς τη μεριά του στήθους διπλώνοντας έτσι τα πόδια και τον κορμό της. Όσο πιο πίσω φτάνουν τα πόδια τόσο το καλύτερο αν μάλιστα καταφέρει να φτάσει ως τα αυτιά το σώμα της γυναίκας ανοίγει διάπλατα για να υποδεχτεί τον εραστή της. Ο άνδρας τη βοηθά σπρώχνοντας τα πόδια πτρος τα πίσω. Ακόμα και άνδρες με πραγματικά μικρό πέος αναφέρουν πως η στάση αυτή ήταν μάλλον η πιο απολαυστική.
 
 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ