Κοντά στη συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ

16 Οκτωβρίου 2015

Ολοένα και πιο κοντά στη συνεργασία βρίσκονται ΠΑΣΟΚ με ΠΟΤΑΜΙ, όπως σημειώνουν στελέχη τους. Σε συνέχεια των δηλώσεων του «ποταμίσιου» Σπύρου Λυκούδη ότι «οι δύο χώροι δεν είναι τόσο πολύ μακριά και μπορεί να βρεθεί ένας κοινός τόπος» ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε «ναι» στο ενδεχόμενο συμπόρευσης των δυο κομμάτων.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα για τη δημιουργία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, που θα περιλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Όμως πρέπει όλοι μαζί να αποφασίσουμε το πολιτικό διακύβευμα. Να υπάρξει ο μετασχηματισμός αυτών των κομμάτων σε μια μεγάλη παράταξη», είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως η «χώρα τώρα έχει ανάγκη αυτό τον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας όσο ποτέ άλλοτε». 

«Να αφήσουμε τις συζητήσεις που αφορούν τα πρόσωπα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με βάση τις πολιτικές. Πρέπει να δούμε το πρόσφατο παρελθόν, τι συνέβη για να δούμε τι λάθη δεν πρέπει να ξανακάνουμε», είπε ακόμη ο κ. Κωνσταντινόπουλος. 

 

 

 

http://www.koutipandoras.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ