Κρεμασμένη βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Κων/πολης δημοσιογράφος του BBC

19 Οκτωβρίου 2015

Ουσιαστικά ανεξιχνίαστος παραμένει ο θάνατος της βρετανίδας δημοσιογράφου Ζακλίν Σάτον που βρέθηκε κρεμασμένη στις τουαλέτες του αεροδρομίου «Ατατούρκ», στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο. Τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν πως η δημοσιογράφος του BBC αυτοκτόνησε επειδή έχασε την πτήση της...

Όπως ανέφεραν, η Σάτον δεν είχε χρήματα για να κλείσει νέο εισιτήριο και παρά τις εκκλήσεις της η εταιρεία δεν της το αντικατέστησε. Ωστόσο, νέες πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας τονίζουν ότι οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Σάτον είναι «ύποπτες».

Η Βρετανίδα ταξίδευε το Σάββατο από το Λονδίνο στην Ερμπίλ, πόλη του Ιράκ και πρωτεύουσα της ημι-αυτόνομης περιοχής του Κουρδιστάν, με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Independent, η Σάτον θα πήγαινε στην Ερμπίλ προκειμένου να διεξάγει την έρευνά της για το διδακτορικό που έκανε αυτή την περίοδο και αφορούσε στο ζήτημα της διεθνούς αναπτυξιακής στήριξης στις γυναίκες που εργάζονται στον τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Διαβάστε περισσότερα στο www.koutipandoras.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ