Σεξ με έγχρωμο άνδρα: Τα ταμπού το μέγεθος και το πορνό

19 Οκτωβρίου 2015

Όταν πρόκειται για πράγματα που δεν θέλουν να κάνουν μπροστά σε μια κάμερα, ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός πορνοστάρ ταινιών τραβούν μια διαχωριστική γραμμή στο διαφυλετικό σεξ.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό που λειτουργεί 12 χρόνια υπάρχουν αρκετάστερεότυπα στο χώρο αυτό και αντιλήψεις με μεγάλη δόση ρατσισμού.

Εκείνο που εξάγεται από την έρευνα είναι ότι οι φυλετικές σχέσεις on-camera είναι ένα πολύπλοκο θέμα και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο έχουν μεταφραστεί σε πολλές ταινίες πορνό.

«Ο ρατσισμός υπάρχει παντού, γιατί όχι και στα πορνό», λέει η βραβευμένη πορνοστάρ Κριστίνα Ρόουζ που έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 400 «ταινίες για ενηλίκους».

Το ΤΜΖ τον περασμένο μήνα δημοσίευσε ότι άλλο ένα μεγάλο αστέρι που γύρισε περισσότερες από 100 ταινίες πορνό,η Άλεξις Τέξας, δεν... λειτούργησε ποτέ με τα μαύρα αγόρια. Η ίδια η Τέξας αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για αυτή την ιστορία.

Ένας λόγος για την απροθυμία ορισμένων ηθοποιών δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το μέγεθος. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι τα προσόντα των έγχρωμων ανδρών είναι αρκετά πλούσια, πόσο μάλλον των πρωταγωνιστών σε ταινίες πορνό.

Γύρω στο 2000, η φιλοσοφία ήταν ότι αν ένα κορίτσι ήθελε να εκτοξεύσει την καριέρα της στο χώρο αυτό, θα έπρεπε να ξεκινήσει κάνοντας τη δουλειά σόλο, κατόπιν μαζί με άλλα κορίτσια και αργότερα να προχωρήσει στο να κάνει σεξ με άνδρες της ίδιας φυλής, ώστε να έρθει και το τελικό στάδιο που είναι το σεξ με μαύρους και το «απαγορευμένο»- πρωκτικό σεξ.

Οι περισσότερες από τις κοπέλες που κέρδισαν το βραβείο «Performer of the Year», το αντίστοιχο βραβείο Όσκαρ για Καλύτερη ηθοποιό, μπορεί και να μην είχαν αρχίσει να κάνουν interracial-διαφυλετικό σεξ.

Στις μέρες μας αποτελεί προϋπόθεση για κάθε ηθοποιό που επιθυμεί το βραβείο αυτό να έχει δοκιμάσει όχι μια φορά και όχι μόνο με έναν παρτενέρ αλλά αρκετές και με πολλούς αντίστοιχα! Αμ, τι νόμισες… θέλει θυσίες και πόνο η δουλειά! Τέρμα οι φυλετικές διακρίσεις και στις ταινίες πορνό. koolnews.grΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ