Αρπαχτή ο Μπερμπάτοφ, κορόιδεψε τον Σαββίδη!

20 Οκτωβρίου 2015

Άρθρο που θα προκαλέσει συζητήσεις από τον Αποδυτηριάκια για τη μεγάλη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ που ...περπατάει στο γήπεδο και θυμίζει τον Εσιέν! Άδικο έχει;

Συμβαίνει. Κάποιοι παίκτες, που μετράει ακόμα η μπογιά τους, κάνουν μεταγραφή όχι για να παίξουν, αλλά για να περπατάνε. Όπως ακριβώς στην αυλή της μονοκατοικίας τους. Και από εκεί και πέρα είναι μαλακία να τα βάζεις με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που κάνουν μια αρπακτή κι όχι με τα αφεντικά των ομάδων.

Δεν κατάλαβα. Πονηρός ο παίκτης, πιο πονηρός ίσως και ο πρόεδρος, που κάνει τη λεζάντα του με τη ...μεγάλη μεταγραφή. Ώπα, ρε, κύριος! Δεν ψάχτηκες καθόλου, μήπως το παλληκάρι που έφερες στην ομάδα ήρθε να κοροϊδέψει. Να τη βγάλει στο όπως-όπως.

Πήγε να κτυπήσει το πέναλτυ με Ηρακλή ο Μπερμπάτωφ. Η ομάδα γύρισε το παιχνίδι στο 2-3, θέλει δευτερόλεπτα να τελειώσει το έργο και αναλαμβάνει να δώσει την τελειωτική ένας παίκτης "εκτός αγώνα". Ο κρύος Μπερμπάτωφ. Για να πάρει πόντους από μια στημένη φάση.

Μπερμπάτωφ είναι, τι να του πεις. Μην το κτυπάς εσύ, ακόμα δεν έχεις "μπει" στην ομάδα, δεν αναπνέεις τους σφυγμούς της.

Καλύτερα που δεν παίζει καθόλου ο Εσιέν. Από το να είναι ένας άλλος Μπερμπάτωφ, πολύ καλύτερα. Αλήθεια, τι να λέει ο Εσιέν για τον Βούλγαρο, ίδια περίπτωση είναι. 

πηγη:http://www.sportdog.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...