Πατέρας στα 83 του ο Βουτσάς;

20 Οκτωβρίου 2015

Μπορεί να έχουν 46 χρόνια διαφορά, αυτό, όμως, δεν τους φρενάρει κατ' ελάχιστον στην επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδί. Με αμείωτο πείσμα συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να γίνουν γονείς ο Κώστας Βουτσάς και η σύντροφός του, η 37χρονη Αλίκη Κατσαβού. 

  Το ζευγάρι εξομολογήθηκε τους πόθους του για την απόκτηση παιδιού στο «Πρωϊνό» και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη: «Είμαστε στα σκαριά για το παιδί, σχεδόν είμαστε έτοιμοι και προχωράμε», δήλωσε ο ηθοποιός. 

  Με τη σειρά της η Αλίκη Κατσαβού τόνισε: «Έχουμε ακουμπήσει τις ελπίδες μας σε έναν σπουδαίο επιστήμονα που χρόνια ασχολείται με την εξωσωματική και πιστεύω ότι σύντομα θα στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια... έχω κάνει και άλλες προσπάθειες, έχουν προηγηθεί κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες, αλλά κάθε φορά ο οργανισμός προχωρά πιο κοντά στην επιτυχία...». Και ο Βουτσάς είπε:«Σας προλαβαίνω το σπέρμα μου είναι εντάξει, ανθηρό!». 

    Κι όσον αφορά τα σχέδια για γάμο; «Εγώ θέλω, η Αλίκη δεν θέλει», εξομολογήθηκε ο Κώστας Βουτσάς. Κι εκείνη τον ... διόρθωσε: «Δεν έχει δικαίωμα να κάνει άλλο θρησκευτικό ο Κώστας έχει κάνει ήδη τρεις». Εκείνος με τη σειρά του σχολίασε: «Που να ξέρω ότι θα συναντήσω την Αλίκη...»

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ