Φυλάκιση 2 ετών για τον Μπέο

20 Οκτωβρίου 2015

Σε φυλάκιση δύο ετών εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και με αναστολή στην έφεση καταδικάστηκε ο Αχιλλέας Μπέος για την απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα, την εποχή που βρισκόταν στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην απολογία του προς το Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ο δήμαρχος Βόλου  αρνήθηκε όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας πως βρέθηκε κατηγορούμενος λόγω κάποιων κασετών για τις οποίες ουδείς γνωρίζει την προέλευσή τους και οι οποίες έχουν υποστεί συρραφή.

Ο διαιτητής πάντως, αν και το 2011 είχε καταθέσει πως δέχθηκε απειλές από τον Αχιλλέα Μπέο, σήμερα υποστήριξε πως δεν θυμάται τι είχε συμβεί.

Την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας υποστηρίζοντας πως ακόμα κι αν το θύμα σήμερα λέει πως δεν θυμάται δεν παίζει ρόλο καθώς η προανακριτική του κατάθεση ήταν πιο κοντά στα γεγονότα.

Μόλις ανακοινώθηκε η ετυμηγορία ο Αχιλλέας Μπέος αντέδρασε και απευθυνόμενος στους δικαστές είπε : "Μία ερώτηση να κάνω αν οι μάρτυρες ήταν κατά μου τι θα έπαιρνα, ισόβια;"

www.koutipandoras.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ