Τέλος στον πόλεμο των Ριμπολόβλεφ: Βγαίνει το διαζύγιο!

21 Οκτωβρίου 2015

Βγήκε την Τρίτη μετά από επτά χρόνια μαχών και διεκδικήσεων το «διαζύγιο του αιώνα».    

O Ρώσος ολιγάρχης Ντμίτρι και η πρώην σύζυγός του, που διαμένει στη Γενεύη, εκδώσαν ένα κοινό ανακοινωθέν στο οποίο γνωστοποιούν ότι «επιτεύχθηκε μεταξύ τους μια συμφωνία σχετικά με τους όρους του διαζυγίου τους».

Τον Μάιο του 2014, ελβετικό δικαστήριο είχε επιδικάσει στην Έλενα Ριμπολόβλεβα, που παντρεύτηκε σε ηλικία 23 ετών τον πρώην της σύζυγο, το ποσό των 4 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων ήτοι το 50% της περιουσίας του συζύγου της.

Η συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα «βάζει τέλος σε όλες τις ένδικες διαδικασίες που ξεκίνησαν από διάφορα δικαστήρια» σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δε διευκρινίζει ωστόσο το ποσό στο οποίο συμφώνησε το πρώην ανδρόγυνο.

Τον Ιούνιο του 2015 το Δικαστήριο της Γενεύης είχε αναθεωρήσει επί τα χείρω το ποσό που θα όφειλε ο δισεκατομμυριούχος στην πρώην του σύζυγο καθώς επιδίκασε μόλις 564,7 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα για την Έλενα, όπως επίσης και δύο ακίνητα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε κατόπιν από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, το υψηλότερο δικαστικό σώμα στην Ελβετία, το οποίο δεν θα χρειαστεί να εκδώσει απόφαση έπειτα από αυτόν τον φιλικό διακανονισμό.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....