ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ: Κοτοσαλάτα με πιπεριές Φλωρίνης και καρύδια

23 Οκτωβρίου 2015

Υλικά

  • Για τη σαλάτα

  • 3 φλιτζάνια βραστό κοτόπουλο ξεκοκαλισμένο, σε μικρά κομματάκια

  • 2 πατάτες βραστές, σε κυβάκια

  • 1 αβοκάντο, σε κυβάκια

  • 5 πιπεριές Φλωρίνης, ψημένες, ξεφλουδισμένες

  • ½ φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη μέτρια στο multi

  • 4-5 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο

  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά

  • ξύσμα από 1 λεμόνι

  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο

  • Για τη σος

  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

  • 1 κουτ. σούπας γιαούρτι

  • χυμό από 1 λεμόνι

  • 1 κουτ. σούπας ξίδι

  • 1 κουτ. γλυκού σόγια σος

  • ½ κουτ. γλυκού κόλιανδρο τριμμένο

  • αλάτι, πιπέρι

 

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζετε όλα τα υλικά της σαλάτας σε μπολ σερβιρίσματος.

Βήμα 2

Χτυπάτε στο multi τα υλικά της σος, περιχύνετε και ανακατεύετε καλά τη σαλάτα την τελευταία στιγμή πριν τη σερβίρετε.

 

 

 

http://www.olivemagazine.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +117995+43397+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται...