Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

24 Οκτωβρίου 2015

Με τίτλο «Τινάζουν στον αέρα τη διαπραγμάτευση» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». 

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την απαίτηση-βόμβα της εκπροσώπου του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου για απελευθέρωση των πλειστηριασμών στην Ελλάδα με βάση το μοντέλο που εφαρμόστηκε στην Κύπρο και τις παράλογες αξιώσεις των δανειστών που μπλοκάρουν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και προκάλεσαν την αντίδραση του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ. 

Επίσης η «Αγορά»

• φέρνει στο φως το σχέδιο για μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού που συζητούν κυβέρνηση και δανειστές και προβλέπει τη μείωση έως 50% στις συντάξεις ΔΕΚΟ και τραπεζών.
• αποκαλύπτει ότι επανέρχονται στο προσκήνιο τα σενάρια για ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση.
• φιλοξενεί συνέντευξη του Ελληνα Γραμματέα των Γάλλων Σοσιαλιστών, Ζαν Καμπαντελίς, ο οποίος δηλώνει: «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσουν την ίδια γλώσσα». 
• δημοσιεύει ρεπορτάζ σχετικά με το ποιοι ενδιαφέρονται για τις νέες τηλεοπτικές άδειες. 

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη, η οποία δηλώνει: «Τα μέτρα ανακούφισης θα έρθουν αργότερα» και του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος τονίζει: «Η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή δεν μπορεί να διοικείται με φαξ από τη Συγγρού»

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος ΠαπανδρέουΘόδωρος Ρουσόπουλος,Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της ΒουλήςΠαναγιώτης ΛιαργκόβαςΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...