Τρόμος στον ΠΑΟΚ: Παίρνει βασικό ο Μαρινάκης;

24 Οκτωβρίου 2015

Από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στον ΠΑΟΚ και παρουσιάστηκε, δικαίως, ως το αντίπαλο οικονομικό δέος στη Σούπερ Λιγκ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μοιραία έχει αρχίσει ένα γαϊτανάκι με διαρροές για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων...

Που άλλοτε μένει απλώς διαρροή και παράπλευρο ρεπορτάζ (το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους Χολέμπας και Τζιμπούρ) και άλλοτε η διαρροή γίνεται κανονικό ρεπορτάζ που το επιβεβαιώνουν τα γεγονότα (η μεταγραφή του Τζανδάρη στον Ολυμπιακό)!

Κάπως έτσι έχει δημιουργηθεί ένα νέο σενάριο στη Θεσσαλονίκη, για βασικό και αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή του Δικέφαλου, που ο Ολυμπιακός θέλει στο ρόστερ του!

To παράδοξο σε αυτή την περίπτωση, είναι πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη τους, αλλά υποψιάζονται ότι κάτι μπορεί να τρέχει, λόγω του... μάνατζέρ του!

Βλέπετε ο συγκεκριμένος άσος, βρίσκεται σε επαφές για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με καλύτερους όρους τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα (αύξηση της ρήτρας αποχωρήσης κ.λπ.).

Κι ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει σε κάθε τόνο ότι θέλει την παραμονή του στην ομάδα, οι Θεσσαλονικείς διαπιστώνουν ότι ο εκπρόσωπός του το βλέπει διαφορετικά...

Όχι ότι δεν θέλει ο πελάτης του να συνεχίσει στον Δικέφαλο, αλλά εκφράζει απαιτήσεις για την παραμονή που δεν ταιριάζουν με την επιθυμία του πελάτη του να συνεχίσει με κλειστά μάτια στον ΠΑΟΚ!

Για αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας προσέχουν πολύ στη συγκεκριμένη ανανέωση, έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού τους και την περίπτωση του Τζανδάρη!

Το σενάριο για βασικό του ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, δηλαδή, βγαίνει περισσότερο από τους ανθρώπους του Δικέφαλου, που φοβούνται μήπως πίσω από την αδιαλλαξία του μάνατζερ υπάρχει "ερυθρόλευκος" δάκτυλος...

Κι εδώ που τα λέμε, οι Θεσσαλονικείς δεν είναι χθεσινοί και σε καμιά περίπτωση δεν τρώνε κουτόχορτο!

Δεν προδικάζουμε τίποτα, ούτε λέμε κάτι παραπάνω από αυτό που έφτασε στα αυτιά μας: Ο βασικός και αναντικατάστατος του ΠΑΟΚ θέλει να μείνει και το εκφράζει σε κάθε τόνο, αλλά οι άνθρωποι του Δικέφαλου βλέπουν δάκτυλο Ολυμπιακού στις επαφές που έχουν με τον μάνατζέρ του.

Και μπορεί στην περίπτωση του Μπερμπάτοφ ο ΠΑΟΚ να απέκτησε έναν παίκτη που "έπαιξε" πολύ για τον Ολυμπιακό, κι αυτό να μέτρησε επικοινωνιακά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν μία ακόμα περίπτωση Τζανδάρη να τους στοιχειώνει...

ΠΗΓΗ:http://www.sportdog.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ