Η… ατάκα της χρονιάς και η παραίτηση

Διαβάστε ακόμα:
«Διαστημικό»… 9-0 ο ΑΠΟΕΛ
Ντροπιαστική ήττα γνώρισε η Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας με σκορ 9-0 από τον ΑΠΟΕΛ για την 8η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και αυτό το αποτέλεσμα είχε… παρενέργειες στην γηπεδούχο! Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, ενώ ο τεχνικός του συλλόγου είπε την… ατάκα της χρονιάς, υπογραμμίζοντας: «Το καλό είναι ότι χάσαμε μόνο 3 πόντους στο πρωτάθλημα από τον ΑΠΟΕΛ»!
«Για πρώτη φορά το βιώνω αυτό, πρωτόγνωρη εμπειρία», δήλωσε μετά τη βαριά ήττα ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Για Ντε Γιόνγκε. Οι δηλώσεις του αναλυτικά:«Απολογούμαι πρώτα στον κόσμο για το αποτέλεσμα. Πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι ενώ παίζαμε ποδόσφαιρο, δεν είχαμε συγκέντρωση σε καμία φάση του παιχνιδιού μας γι’ αυτό και δεχθήκαμε αυτό το αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά το βιώνω αυτό πρωτόγνωρη εμπειρία, είμαστε πολύ απογοητευμένοι, προσπαθήσαμε να παίξουμε αλλά δεν είχαμε καλή αμυντική οργάνωση. Το καλό είναι ότι χάσαμε μόνο 3 πόντους στο πρωτάθλημα από τον ΑΠΟΕΛ που προφανώς θα πάρει και το πρωτάθλημα. Όχι δεν έχω ενημερωθεί για την παραίτηση του προέδρου».
Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Πάρης Ανδρέου υπέβαλλε την παραίτηση του εμφανώς απογοητευμένος από το «βαρύ» σκορ. «Δεν μπορώ να ανεχτώ αυτή την κατάσταση, γίναμε ρεζίλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.Οι δηλώσεις του Πάρη Ανδρέου: «Δεν είναι μόνο βαριά η ήττα, αλλά ντροπιαστική. Μας πήρε πολλά χρόνια πίσω. Απολογούμαι στον κόσμο μας που έδωσε σήμερα το παρών του. Χάναμε αλλά υποστήριζε την ομάδα μας στη διάρκεια του αγώνα. Σήμερα έχω να πω ότι γίναμε ρεζίλι. Δεν ανέχομαι αυτή την κατάσταση, πήγαμε χρόνια πίσω, δεν ανέχομαι να είμαι πρόεδρος σωματείου και να δέχομαι ήττα με αυτό το σκορ».

Σχετικά άρθρα