Ανθρωποκυνηγητό στη Φωκίδα για τους αλβανούς δραπέτες

25 Ιουνίου 2013
Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται περιοχές στον ορεινό όγκο της Φωκίδας στην προσπάθεια να εγκλωβισθεί ο επικίνδυνος αλβανός δραπέτης Μαριάν Κολα και οι συνεργάτες  του. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί και έχουν στήσει μπλόκα σε περάσματα της περιοχής και στα σύνορα με όμορους νομούς. Για την ενίσχυση του αστυνομικού κλοιού έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις από την Αττική και από άλλες περιοχές ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται δυνάμεις των ΕΚΑΜ προκειμένου να κινητοποιηθούν στην επιχείρηση σύλληψης.

Στην περιοχή πήγε προχθές και ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος για τον συντονισμό  της επιχείρησης. Ο ορεινός όγκος δίνει το πλεονέκτημα στους κακοποιούς, οι οποίοι φαίνεται ότι γνωρίζουν καλά την περιοχή και το πιο πιθανό είναι να έχουν χωρισθεί σε ομάδες ώστε να είναι ακόμη πιο ευέλικτοι στις κινήσεις τους. Εκτός από τα μπλόκα, αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν την περιοχή και κάνουν έρευνες σε ακατοίκητα σπίτια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν κρησφύγετα.


Στο μεταξύ στο χωριό Φιλοθέη, στη Φωκίδα, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο πεταμένο στην άκρη του δρόμου το όπλο G-3  που είχαν κλέψει οι δράστες από αυτοκίνητο της Αστυνομίας κατά τη φονική συμπλοκή στο Δίστομο.


Πηγή: Τα Νέα

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ