Ενταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και η κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τις έντονες παρατηρήσεις του Στιβ Ρούτερ προς τους παίκτες και το αγωνιστικό πλάνο του Γιάννη Αναστασίου που πήγε κατά διαόλου στην Τούμπα, προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό των Πρασίνων που φαίνεται πια ότι έχουν να επουλώσουν ανοιχτές πληγές και στα αποδυτήρια.
Ο Αμπέντ μετά το τέλος της αναμέτρησης σε μια αινιγματική δήλωση σχολίασε ότι «ίσως να μην καταλάβαμε σωστά την τακτική που θα έπρεπε να ακολουθήσουμε στον αγώνα» δείχνοντας μια τάση που υπήρχε μεταξύ των παικτών του Τριφυλλιού για το αγωνιστικό πλάνο που εφαρμόστηκε αλλά δεν έγινε κατανοητό.
Η ένταση κορυφώθηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας όταν ο Ρούτερ έβαλε τις φωνές στους Πράσινους για την εικόνα που παρουσιάζουν αλλά ο Ζέκα αντέδρασε και απάντησε, εκφράζοντας μάλιστα αρκετούς συμπαίκτες του, οι οποίοι αμφισβήτησαν την τακτική προσέγγιση από πλευράς τεχνικού τιμ. Αλλωστε δεν βγήκε τίποτα: ούτε το σχήμα με δύο αμυντικούς χαφ, ούτε η χρησιμοποίηση του Κουτρουμπή, ούτε η απομόνωση του Μπεργκ στην επίθεση, ούτε η εξαφάνιση του Καρέλη και του Αμπέντ στα άκρα, ούτε βεβαίως η αναχαίτιση του Ροντρίγκες…
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το αγωνιστικό πλάνο δεν βγήκε στην Τούμπα. Αυτό όμως συνέβη και σε άλλα γήπεδα. Εκεί που φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο πια στο Τριφύλλι είναι στα αποδυτήρια, διότι οι παίκτες έχουν πάψει να εμπιστεύονται και κυρίως να εμπνέονται από τον Αναστασίου και τους συνεργάτες του.
Και όπως λέει ένας άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου, εφόσον χαθούν τα αποδυτήρια, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του εκάστοτε προπονητή…
 

Σχετικά άρθρα