Σκάει ΒΟΜΒΑ στην ΑΕΚ ! Αν γίνει αυτό !!!

27 Οκτωβρίου 2015

Ο ατζέντης του ομοσπονδιακού προπονητή της Κύπρου, Πασχάλης Παπαδόπουλος, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι ομάδα από την Ελλάδα, από τις λεγόμενες "μεγάλες", χτύπησε την πόρτα του Πάμπου Χριστοδούλου!

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η διοίκηση της ΑΕΚ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ατζέντη του Κύπριου προπονητή την περασμένη Παρασκευή και ενώ βρισκόταν στο Ντουμπάι, εντούτοις δεν άρχισαν διαπραγματεύσεις, αφού για τον κ.Χριστοδούλου προτεραιότητα έχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου...

H ανακοίνωση του γραφείου που εκπροσωπεί τον Π.Χριστοδούλου:

«Μετά την ΑΕΛ, Ελληνική ομάδα, από τις θεωρούμενες ιστορικές, κατέθεσε προχτές πρόταση στο γραφείο μας, για συνεργασία με τον προπονητή της Εθνικής Κύπρου, κο Πάμπο Χριστοδούλου.

Καθ” ότι όμως, ο Κύπριος τεχνικός θεωρεί υποχρέωση του να μιλήσει πρώτα με την ΚΟΠ, αρνήθηκε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.

Το κρίσιμο ραντεβού με την κυπριακή Ομοσπονδία, αναμένεται να οριστικοποιηθεί, τις επόμενες μέρες.

Η πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία του Εθνικού συγκροτήματος της Κύπρου, έφερε στο προσκήνιο τις ικανότητες του τεχνικού της, ξεπερνώντας τα κυπριακά σύνορα, κάτι που ανεβάζει γενικά το όλο ίματζ του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Πηγή: enwsi.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ