Σε ποια ηλικία μικραίνει το πέος του άνδρα;

27 Οκτωβρίου 2015
Το ότι η ηλικία επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή του άνδρα το γνωρίζαμε, ο χρόνος επιδρά στη συχνότητα και την ποσότητα των σεξουαλικών επαφών ειδικά αν ο άνδρας δεν προσέχει τη διατροφή του, δεν ασκείται, καπνίζει και γενικότερα ακολουθεί έναν ανθυιγεινό τρόπο ζωής.
 
Από την ηλικία των 40 μέχρι και τα 70 έτη τα προσόντα του άνδρα μικαρίνουν οι αντοχές πέφτουν και oι σεξουαλικές ορμές είναι σαφώς μικρότερες συγκριτικά με τις νεότερες ηλικίες, τονίζουν οι επιστήμονες. Τι γίνεται όμως όσον αφορά τα προσόντα του άνδρα; Η επιστήμονες δίνουν απάντηση και σε αυτό το θέμα. 
 
Με το πέρασμα των ετών το μήκος του πέους μειώνεται. Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα και να ανησυχήσετε. Ο βασικός λόγος είναι η ... συσσώρευση λίπους στην περιοχή χαμηλά της κοιλιάς και γύρω από το πέος που τείνει να αυξάνεται όσο μεγαλώνει ο άνδρας. Με τακτική άσκηση και καλή διατροφή μπορεί το βάτρος του άνδρα να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα. 
Άλλες περιπτώσεις που το πέος μπορεί να συρρικνωθεί 

Το πέος είναι δυνστό να συρρικνώνεται σε διάφορες περιπτώσεις πχ.όταν κάνει κρύο. στο ψυχρό ντούς, όταν  ο άντρας αισθάνεται φόβο, αγωνία ή ντροπή. Άντρες χωρίς αρκετή αυτοπεποίθηση νιώθουν κάποιες φορές το πέος τους να συρρικνώνεται υπερβολικά ότον τους παρατηρεί μια γυναίκα/  Το ίδιο πέος μπορεί αυμάσια να έχει τελείως φυσιολογικό μέγεθος κατά τη στύση.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +118309+58 - adTechUnit 3
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...