Αληθινές καθημερινές γυναίκες ολόγυμνες στο σπίτι τους (+18)

27 Οκτωβρίου 2015

Μια πρωτότυπη φωτογραφική εκστρατεία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό από ένα ζευγάρι φωτογράφων τον Matt Blum και τη σύζυγό του Katy  και αφορά την ανάδειξη της ομορφιάς του γυναικείου σώματος. Του αυθεντικού γυναικείου σώματος, χωρίς photoshop χωρίς φίλτα και επεξεργασία.

Ένα κίνημα με σκοπό να νιώσει η γυναίκα όμορφα με τον εαυτό της: 150 γυναίκες πόζαραν ολόγυμνες στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας τις ατελείς αλλά πανέμορφες καμπύλες τους. 


Οι δημιουργοί συγκεντρώνουν εθελόντριες και εμφανίζονται ξαφνικά στα σπίτια των γυναικών προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις λήψεις. Δεν έχουν συναντηθεί πριν τη φωτογράφιση, δεν υπάρχουν προσυννενοήσεις... Η φυσικότητα και η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο η γυναικεία ομορφιά ανεπιτήδευτη εκτίθεται μπροστά τους. 

Γυναίκες κάθε εθνικότητας, σώματα παχουλά, αδύνατα , γυμνασμένα ή όχι. "Πιστεύω ότι η γυναίκα κρίνεται πολύ αυστηρά για την εμφάνισή της, γι αυτό εστιάζω με το έργο μου στη γυναίκα", τονίζει ο  Blum.

 

Kαλεί όλες τις γυναίκες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία του μέσα από το site του, ο μόνος περιορισμός που θέτει είναι να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους. (https://thenuproject.com/participate)

"Με ενοχλούσε πολύ το ότι όλες οι γυμνές απεικονίσεις του γυναικείου σώματος έκακαν focus στην τελειότητα. Δεν χρειάζεται να ανήκουν όλες οι γυναίκες στον μέσο όρο για να είναι όμορφες", καταλήγει. ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ