Ετοιμάζει αλλαγές ο Τούντορ

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Τούμπας, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο κύπελλο και ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου, ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας. Αλλαγές, που έχουν ως στόχο αφενός το φρεσκάρισμα της ομάδας και αφετέρου την αξιοποίηση (αλλά και την ενεργοποίηση) κι άλλων παικτών που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου. Βέβαιο πρέπει να θεωρείται πως οι Σκόνδρας και Μαλεζάς θα αγωνιστούν στο βασικό σχήμα, ενώ ο Γλύκος θα καθίσει κάτω απο τα δοκάρια. Ακόμη ο Κοροβέσης προορίζεται για το αριστερό άκρο, ως μπάκ – χάφ στην θέση του Λέοβατς, ενώ ο Χαρίσης που έπαιξε ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό, αναμένεται να παίξει στα χάφ μαζί με τον Ερικ Σάμπο.

Ο Τούντορ είχε προιδεάσει μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναικό πως θα δώσει ανάσες στον Ροντρίγκες, θα ξεκουράσει τον Λέοβατς που είχε ένα μικρό χτύπημα ενώ φυσικά δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπερμπάτοφ, Κάτσε. Και οι 18 που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό είναι ετοιμοπόλεμοι και η διάθεσή τους είναι στα ύψη για να προσφέρουν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στην άμυνα η τριάδα αναμένεται να αποτελείται απο τους Μαλεζά, Βίτορ και Κόστα με γκολκήπερ τον Γλύκο.

Στα άκρα, από δεξιά αναμένεται να αγωνιστεί ο Σκόνδρας και αριστερά, ένας απο τους επικρατέστερους είναι ο Κοροβέσης. Μάλιστα ο νεαρός άσος που αποκτήθηκε απο τον ΠΑΣ, είχε παίξει τελευταία φορά στον ευρωπαικό αγώνα με την Σπάρτακ στην Τρνάβα. Στα χάφ διεκδικούν θέση οι Χαρίσης και Σάμπο ενώ μεσοεπιθετικά οι Ζάιρο, Πέλκας, Αθανασιάδης και Μακ, διεκδικούν τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις

Σχετικά άρθρα