Με 600 οπαδούς του στην Τρίπολη

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει την δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε το πρωί στην Τρίπολη, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε το στέλεχος της ομάδας, Παναγιώτης Πλιάτσικας. Ο οποίος ζήτησε να δοθούν εισιτήρια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι εκπρόσωποι του Αστέρα δεν είχαν ιδιαίτερη αντίρρηση ενώ παρά τις αντιρρήσεις της αστυνομίας το θέμα ξεπεράστηκε καθώς τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξε παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ χωρίς προβλήματα.

Μάλιστα, αναμένεται να ανοίξει ειδικό εκδοτήριο έξω από το γήπεδο, για να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μπορούν να φθάσουν ακόμη και τους 600. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα καθίσουν στο “πέταλο” των φιλοξενουμένων στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και απο εκεί αναμένεται να δούν τον αγώνα. Εκτός απο τους οπαδούς που θα ταξιδέψουν απο την Θεσσαλονίκη, στην Τρίπολη θα βρεθούν και αρκετοί οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά απο την Αθήνα κι άλλες περιοχές της Νοτίου Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα