Τούντορ: «Μπορώ να δικαιολογήσω αυτή την εικόνα αλλά μέχρι ένα σημείο»

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για τη νίκη επί του Πανθρακικού και στάθηκε στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο αλλά και των παικτών που έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.
Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:
Για το αν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του σε ένα παιχνίδι που έκανε αλλαγές: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο και την εικόνα που είχε η ομάδα μου. Στο δεύτερο ημίχρονο, στα τελευταία 30 λεπτά παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν είναι εύκολο να παίξεις δημιουργικό ποδόσφαιρο κόντρα σε μία καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνα. Κερδίσαμε και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια της διοργάνωσης».
Για το τι σημαίνει ότι άλλαξε η εικόνα του ΠΑΟΚ με τους Μακ και Ροντρίγκεζ: «Με τα χαρακτηριστικά τους μας έδωσαν τα στοιχεία που χρειαζόμασταν. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς. Πριν μπουν στο παιχνίδι κινδυνεύαμε λίγο και μας βοήθησαν με την είσοδο τους και αυτό δείχνει πόσο σημαντικοί είναι για εμάς».
Για το αν έχει παράπονα από την εικόνα κάποιων παικτών από τη θέληση που έδειξαν και αν φταίει το γεγονός ότι δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους: «Ισχύουν και τα δύο. Με προβληματίζει και δε μου αρέσει να βλέπω τον αντίπαλο να θέλει πιο πολύ τη νίκη για εμάς και αυτό να φαίνεται στο γήπεδο. Μπορώ να δικαιολογήσω αυτή την εικόνα μέχρι ένα σημείο αλλά όχι ολοκληρωτικά».
Για το πως βλέπει τη δουλειά του με αφορμή και τα εγκωμιαστικά σχόλια του κ. Ελευθερόπουλου για τον ΠΑΟΚ και για το αν είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα της δουλειάς του μέχρι στιγμής και αν θέλει κάτι παραπάνω: «Ευχαριστώ τον κ. Ελευθερόπουλο για τα καλά του λόγια. Όσο για την ανάπτυξη μας θεωρώ πως σχετικά με την εξέλιξη της ομάδας μας πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά. Ο χρόνος δε μετράει με τον χρόνο ή το μήνα, αλλά αν δε δουλέψεις καθημερινά η ομάδα αλλάζει. Αυτό φάνηκε και στους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα και δεν είχαν αυτό που ήθελα εγώ να δώσουν στην ομάδα. Η εξέλιξη και η δουλειά μετράει με τη μέρα».
Για τη χρησιμοποίηση του Σάμπο δεξιά και ένα σχόλιο για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Αστέρα που έρχεται, για το οποίο συνηθίζουμε να λέμε ότι δείχνει τις δυνάμεις της ομάδας του ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε με τον Σάμπο στο κέντρο και τον Γκολάσα στα δεξιά, αλλά το αλλάξαμε γιατί ο Γκολάσα με εξέπληξε θετικά και ήταν πολύ παραγωγικός στο κέντρο. Είμαι ευχαριστημένος από τον Γκολάσα και από τον Χαρίση και τον Σκόνδρα, ο οποίος είναι ένας παίκτης που υπολογίζω πάντα αμυντικά. Θέλαμε να μας δώσει επιθετικότητα και ταχύτητα στα άκρα ο Σάμπο και για αυτό τον χρησιμοποίησα για ένα διάστημα εκεί. Ανυπομονώ για αυτό το μεγάλο παιχνίδι με τον Αστέρα, ελπίζω να συνεχίζουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε εκεί να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε».

Σχετικά άρθρα