Τεσσάρα στο… ρελαντί ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Καλλονή της οποίας επικράτησε με 4-0, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου. Ο Λανθαρότε (21′), ο Σκούρτης ( 49′ και 71′) και ο Φερνάντες (87′) τα γκολ της νίκης για τους Αρκάδες που πήραν σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Πρωταγωνιστής σε αυτή την εύκολη νίκη για τους Αρκάδες ήταν ο Σκούρτης, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Λανθαρότε και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Σκούρτης ο οποίος με δύο τέρματα στο 49′ και στο 71′ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μάσα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 87′ ο Φερνάντες, ο οποίος εκτέλεσε το πέναλτι, ο Δαύκος απέκρουσε και άσος του Αστέρα πήρε το ριμπάουντ, στέλνοντας αυτή τη φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Με το τρίποντο αυτό ο Αστέρας πήρε κεφάλι στον 8ο όμιλο, μετά τη “λευκή” ισοπαλία (0-0) στο άλλο ματς του ομίλου, μεταξύ Πανσερραϊκού και Καλλονής.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Μούκαμ, Τσοκάνης (76′ Γκρόσιος), Αλόκο, Τορμένα, Χαμντανί, Νίκο, Ντούντου, Σκούρτης, Λανθαρότε, Φούντας (58′ Μάσα).

Καλλονή: Δαύκος, Σπυρόπουλος, Κλαντρούμπσκι (74′ Κεϊτά), Αντέτζο, Βαλιός, Γιουκαρής (54′ Γουέρε Όκο), Μπουρούς, Κρολ (46′ Ουνγιαλίδης), Χιντασέλι, Ξυδάς, Χατζηδημητρίου.

Σχετικά άρθρα