Σχολιάκι για Νίνη και Παναθηναϊκό, που τα σπάει!

29 Οκτωβρίου 2015

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι προπονητές γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους μας. Αυτοί βλέπουν την ομάδα καθημερινά, δουλεύουν με τους παίκτες και έχουν πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.

Προφανώς και ο Αναστασίου σπάει το κεφάλι του για να βρει τρόπους να βελτιώσει τον Παναθηναϊκό σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο κομμάτι της δημιουργίας που είναι πασιφανές ότι εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στην παρούσα φάση.

Δεν παύει ωστόσο να είναι οξύμωρο και να δημιουργεί μέχρι και υπόνοιες εμπάθειας το γεγονός ότι ο Σωτήρης Νίνης έχει τόσο περιορισμένο ρόλο στον φετινό Παναθηναϊκό.

Και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να κατανοήσει κανείς ότι η διαχείρισή του και κατ' επέκταση η αξιοποίησή του στην ομάδα δεν είναι ανάλογη της ποιότητας και της αναγκαιότητάς του. Οχι μόνο διότι στο χθεσινό ματς με το Λεβαδειακό ο 25χρονος μέσος έδωσε φαντασία και πλουραλισμό στο παιχνίδι της ομάδας ούτε επειδή πέτυχε ένα γκολ και σέρβιρε το δεύτερο.

Αλλά και για τον απλούστατο λόγο ότι πέρυσι, στο τέλος της σεζόν, όταν πήρε τις ευκαιρίες από τον προπονητή του, διαπίστωσαν άπαντες πόσο πολύτιμος μπορεί να φανεί συνολικά στο "τριφύλλι" και ειδικά στην τροφοδοσία του "όπλου" που λέγεται Μάρκους Μπεργκ. Πόσω μάλλον όταν είναι διαπιστωμένη η έλλειψη δημιουργίας-φαντασίας που υπάρχει φέτος στην ομάδα.

Πηγή: Goal


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ