Ποια είναι η πανέμορφη κόρη του Τράμπ;

29 Οκτωβρίου 2015

Πριν ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ, η 33χρονη κόρη του Ιβάνκα Τραμπ δήλωνε ότι τον στηρίζει με όλη της την καρδιά.

Αλλά η Ιβάνκα, εκτελεστική αντιπρόεδρος της Οργάνωσης Τραμπ και επικεφαλής της επώνυμης και χρυσοφόρας επιχείρησης αξεσουάρ (250 εκατομμύρια δολάρια κέρδη το 2013) δεν είχε διευκρινίσει τότε τι ακριβώς ρόλο θα παίξει στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της.

Ο ίδιος ο Τραμπ είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούνιο, μπροστά στους δημοσιογράφους, από τον πύργο Τραμπ, ότι η κόρη του Ιβάνκα τον είχε παροτρύνει να κατέβει υποψήφιος, όχι η σύζυγός του Μέλανι. Αλλά από τότε η Ιβάνκα δεν έχει εμφανιστεί σε καμία προεκλογική συγκέντρωση του πατέρα της. Τον συνόδευσε μόνο στο debate που είχαν οι ρεπουμπλικανοί υποψήφιοι για το χρίσμα τον Αύγουστο αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την εμφάνισή του.


Την ίδια ακινησία δείχνει η Ιβάνκα Τραμπ και στα social media ενώ εμφανίζεται όλο και πιο απορροφημένη από τις επιχειρήσεις της, όσο η προεκλογική εκστρατεία κορυφώνεται. Ο λογαριασμό της στο Instagram είναι γεμάτος από τη ζωή της και τα ψηλά τακούνια που πουλάει, ενώ δείχνει φωτογραφίες από τα παιδιά της. Τίποτα για την προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της. Τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε μάλιστα ότι είναι για τρίτη φορά έγκυος, και τίποτα περισσότερο.


Οι αποστάσεις που παίρνει αποδεικνύουν ότι το brand Τραμπ, το οποίο πολλοί λένε ότι κάνει ζημιά στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα, μπορεί να κάνει ζημιά και στην ίδια.


Η Ιβάνκα υπήρξε μοντέλο και έγινε τελικά επιχειρηματίας, για να στηρίξει την κολοσιαία περιουσία του πατέρα της, με επιχειρήσεις και ξενοδοχεία από το Μπακού ως τη Νότια Αμερική.
Η Ιβάνκα διηγείται ότι όταν ήταν 6 ετών θύμωσε γιατί ο πατέρας της αγόρασε σε εκείνη μια κούκλα Μπάρμπι ενώ στα δύο αδέλφια της πήρε Lego και έξυπνα παιχνίδια.


Σήμερα, εκτός από τις επιχειρήσεις του πατέρα της δημιούργησε και μια δική της σειρά με κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια για να δείξει ότι είναι ισχυρός παίκτης στην αυτοκρατορία ακινήτων του Τραμπ.

Η Ιβάνκα προσπαθεί να αποδείξει ότι με τον ιδρώτα της μεγαλώνει την αυτοκρατορία Τραμπ και πρόσφατα συμμετείχε σε βίντεο υπέρ των γυναικών που εργάζονται με τον τίτλο #WomenWhoWork.

Εδώ, εγκαινιάζει με τον πατέρα της το Mall των Τραμπ στην Κωνσταντινούπολη:


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....