ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Cream cheese με φιστικοβούτυρο

29 Οκτωβρίου 2015

Υλικά

  • 350γρ. τυρί κρέμα

  • 150ml κρέμα γάλακτος 35%

  • 200γρ. φιστικοβούτυρο

  • 70γρ. αλμυρά φιστίκια (peanuts) + μερικά ακόμη για διακόσμηση

  • 250γρ. σοκολάτα γάλακτος

  • 150γρ. butterscotch 

 

 

Διαδικασία

Βήμα 1

Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και σπάτε τα αλμυρά φιστίκια σε μικρά κομμάτια.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το φιστικοβούτυρο και την butterscotch μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Προσθέτετε τα σπασμένα φιστίκια και ανακατεύετε. Σερβίρετε το μίγμα σε μπολάκια, περιχύνετε με τη λιωμένη σοκολάτα και γαρνίρετε με λίγα ολόκληρα φιστίκια.

 

 

 

http://www.olivemagazine.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ