Σπάνια κοινή συνέντευξη Πιτ – Τζολί

1 Νοεμβρίου 2015

Είναι από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της showbiz, οι οποίοι όμως σπάνια δίνουν μαζί συνεντεύξεις για να μιλήσουν για τη σχέση τους.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ στα πλαίσια της προώθησης της νέας τους ταινίας «By the sea», στην οποία συμπρωταγωνιστούν, αποφάσισαν να δώσουν κοινή συνέντευξη στο αμερικάνικο δίκτυο Today Show, η οποία θα προβληθεί αύριο Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και όπως είναι φυσικό αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Όπως

 

ήταν αναμενόμενο, ο δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνο στους ρόλους των δυο ηθοποιών, αλλά προχώρησε και σε ερωτήσεις που αφορούν τη σχέση τους. Η Τζολί μίλησε για τις επεμβάσεις που υποβλήθηκε το 2013 όταν έκανε διπλή μαστεκτομή και αργότερα υστερεκτομή και επαίνεσε το σύζυγό της, για τη στήριξη του: «Ήξερα καθ’ όλη τη διάρκεια των εγχειρήσεων ότι ήταν στο πλάι μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άντρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί».

Ο Πιτ με τη σειρά του δήλωσε ότι ο ρόλος του ήταν να στηρίζει την Αντζελίνα όσο περισσότερο μπορούσε: «Θα έκανα τα πάντα για να κρατήσω ενωμένη την οικογένεια. Ήταν δικό της το φορτίο αυτό, χωρίς αμφιβολία. Ήταν μια τρομακτική απόφαση. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά ή να πάνε σε άλλη κατεύθυνση».

www.star.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...