Άνδρες και γυναίκες με piercing στο πέος και το αιδοίο (ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΟΝΟ)

2 Νοεμβρίου 2015

Παραδοσιακά το piercing αφορούσε τα μέρη του σώματος εκτός των γεννητικών οργάνων. Σταδιακά όμως άρχισε να θεωρείται κομμάτι του ερωτισμού όλο περισσότερες γυναίκες αλλά και άνδρες θεωρούν πολύ αισθησιακό το να κάνουν piercing στις ρώγες, στα χείλη του κόλπου στην κλειτορίδα, στο όσχεο αλλά και στο κεφάλι του πέους. Το αντιμετωπίζουν ως έναν  τρόπο ερωτικής έκφρασης που μπορεί να διεγείρει τους ίδιους αλλά και τον σύντροφό τους. Προσοχή όμως! Το ερωτικό piercing κρύβει πολλούς κινδύνους!

 

A view of the vulva including the clitoral hood

Show the sides of the hood

HCH Pinch Test (avoid grasping clitoral shaft)

pinch test

 

  where to pinch

Q-tip Test

Draw the tissue over the swab

Fourchette area (back of vagina)Pinching to test for a fourchetteF

 

 

Μια σύντομη ιστορική αναδρομή- Όσα δεν ξέρατε για το piercing

Η τεχνική του ερωτικού piercing μπορεί να είναι μόδα αλλά οι ρίζες της είναι πραγματικά πολύ παλαιές. Υπάρχουν αναφορές όχι μόνο στο Κάμα Σούτρα αλλά και στις ερωτικές πρακτικές των Ινδιάνων. Οι Ίνκας και οι Αζτέκοι συνήθιζαν να τρυπούν το πέος του άνδρα ενώ στην Αφρική το να τρυπούν τα χείλη ώστε να φαίνονται πιο μεγάλα και πιο ερωτικά ήταν μια συνήθης τακτική. Σύνηθες ήταν επίσης το να τρυπούν το όσχεο του άνδρα.

Κατά την εποχή του Λουδοβίκου XIV, το να τρυπά κανείς τις ρώγες ήταν πολύ δημοφιλές κυρίως στις αρχόντισσες της ανώτερης κοινωνικής τάξης. Στο Λονδίνο της βικτωριανής εποχής τα ανδρικά παντελόνια ήταν πολύ σφιχτά και οι άνδρες ήθελαν να επιδεικνύουν τα προσόντα τους., Δημιουργήθηκε λοιπόν η τάση να τρυπούν το κεφαλάκι του πέους και να τοποθετούν ένα «δαχτυλίδι» το οποίο θα τους αναδείκνυε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Aυτή η τεχνική ονομάστηκε Prince Albert 

Prince Albert (PA) Piercing

Apadravya Piercing Frontal View

 

 Apadravya Piercing Side View

Μπορεί πραγματικά να προσφέρει μεγαλύτερη ερωτική απόλαυση;

Οι φανατικοί υποστηρικτές τονίζουν ότι το piercing μπορεί πραγματικά να σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα. Ένα σκουλαρίκι στη γλώσσα μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση στο φιλί ακόμα και στην αίσθηση που προσφέρει το στοματικό σεξ, υποστηρίζουν. Λένε ακόμα ότι ένα σκουλαρίκι στα γεννητικά όργανα μπορεί να δημιουργεί όχι μόνο μια πολύ εκλυστική εικόνα στον σύντροφο αλλά να αυξήσει και την ερωτική ευαισθησία της περιοχής. Άλλοι πάλι θεωρούν πως το piercing είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ερωτικής απόλαυσης και εδώ μιλάμε κυρίως για το φετίχ του σαδομαζοχισμού- όταν η ηδονή προκαλείται μέσω του πόνου.

Το ζήτημα όμως είναι η υγεία.

Αν για μια περιοχή όπως είναι τα αυτιά, οι ειδικοί συνιστούν προσοχή φανταστείτε πόσο πολύ πρέπει να προσέχουμε στα γεννητικά όργανα που μάλιστα λόγω του ότι βρίσκονται σε περιοχή κοντά στον πρωκτό είναι εκτεθειμένα σε περισσότερα βακτήρια! Η μεταφορά τους στην περιοχή της ουρήθρας είναι αρκετά επικίνδυνη και για τον πρόσθετο λόγο ότι αυτά τα βακτήρια ευδοκιμούν σε υγρές περιοχές του σώματος. Το ίδιο τονίζουν κάποιοι ειδικοί ισχύει και για της στοματική κοιλότητα και τη γλώσσα. Ο καθαρισμός των περιοχών αυτών θα πρέπει να είναι πολύ τακτικός και δεν πρέπει να παραλείπεται ποτέ.

Σκεφτείτε πόσο ευαίσθητες είναι αυτές οι περιοχές: Μια συνήθης τρύπα στο αυτί μπορεί να κλείσει ακόμα και μέσα σε 2 βδομάδες. Αλλά στις ρώγες και στα γεννητικά όργανα θα πρέπει να περάσουν ακόμα και 6 μήνες!

 

Αλλεργίες

Μπορεί να προκληθούν από τα μέταλλα των σκουλαρικιών και αυτό είναι αρκετά σύνηθες. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν εμφανιστούν συμπτώματα όπως κοκκινίλες, ερεθισμοί, φαγούρες ή περίεργα υγρά και πύον. Το πιο αλλεργικό μέταλλο είναι το νικέλιο. Πιο ασφαλή είναι ο λευκός χρυσός και ο χρυσός… Σίγουρα θα πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή επαγγελματία όταν θα επιλέξετε το μέταλλο για το σκουλαρίκι.

Οι δυο πιο επικίνδυνες περιοχές

Με όλο το σεβασμό σε όσους υποστηρίζουν ότι το στοματικό σεξ αλλάζει δραματικά με τοpiercing οι ειδικοί επιμένουν πως η γλώσσα είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη περιοχή. Συνήθως η γλώσσα πρήζεται τον πρώτο καιρό αλλά κάποιες φορές πρήζεται τόσο πολύ σε σημείο που να επηρεάζει ακόμα και την αναπνοή. Μπορεί επίσης η τρύπα να δημιουργήσει πληγές αιμορραγία ή ακόμα και να επιδράσει στο μάσημα των τροφών ακόμα και στη γεύση. Όσων αφορά τις πληγές συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή ως προς την μετάδοση των αφροδίσιων νοσημάτων.

 

Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές με την κλειτορίδα. Κάποιοι επιστήμονες τονίζουν πως είναι πολύ πιθανόν να βλάψει τη ροή του αίματος και να προκαλέσει πρόβλημα ακόμα και στη σεξουαλική λειτουργία.

Αυτές είναι μερικές μονάχα από τους ενδεχόμενους κινδύνους. Το βέβαιο είναι πως αν αποφασίσετε να κάνετε piercing σε μια πιο ευαίσθητη περιοχή θα πρέπει να λάβετε οπωσδήποτε τη συμβουλή του προσωπικού σας ιατρού, που θα σας ενημερώσει για όλα όσα οφείλετε να προσέξετε. Και επίσης πολύ σημαντικό:

Ποιος θα κάνει το piercing; Είναι επαγγελματίας; Ξέρει και μπορεί να το κάνει σωστά χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας; Μήπως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσετε πριν τον δερματολόγο σας; 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ