Τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα: διαίσθηση και διορατικότητα

6 Νοεμβρίου 2015

Οι πλέον ευαίσθητες πλευρές του εαυτού μας έρχονται στο προσκήνιο. Οι αντιλήψεις μας για τη ζωή διαφοροποιούνται και θέλουμε να μάθουμε το πώς και το γιατί της ύπαρξης μας. Πιθανόν πολλοί να καταφύγουν στηνΤέχνη προκειμένου να βρουν απαντήσεις, αφού η ανοιχτή θύρα του μυαλού τους θα μπορούσε να αντιληφθεί τα υψηλά νοήματα, άλλοι ίσως στην μεταφυσική, τον πνευματισμό ή την θρησκεία . Είναι η στιγμή που κατανοούμε την αξία άλλων πραγμάτων και γινόμαστε περισσότερο ιδεαλιστές.

Λεπτές αποχρώσεις

Πράγματα που νοιώθαμε να μην μας ενδιαφέρουν τώρα με τον Ερμή από τον Σκορπιό και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μας ανοίγουν τους σκοτεινούς και υγρούς διαδρόμους του εσωτερικού μας εαυτού, έχουμε την ικανότητα να τα αντικρύσουμε και να τα κατανοήσουμε. Η ζωή μας έχει ένα άλλο νόημα και αυτό είναι κατανοητό μέσα μας με την αυξημένη διαισθητικότητα που μαζί με την διορατικότητα μας οδηγούν σε άλλες ατραπούς πολύ διαφορετικές από αυτές που καθημερινά βιώνουμε. Αναζητούμε την απελευθέρωσή μας από την ύλη και βρίσκουμε το νόημα της ζωής στην ισορροπία του εαυτού μας με την φύσηκαι το Σύμπαν .

Επιρροές στα Ζώδια

Περισσότερο ευνοημένοι από το τρίγωνο του Ερμής με τον Ποσειδώνα θα είναι οι
Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχετε δημιουργική φαντασία και θα μπορείτε να αναμορφώσετε τα σχέδιά σας. Οι προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και θα θέλετε να προβάλετε περισσότερο τις πνευματικές αξίες της ζωής. Θα είστε αρκετά ευαίσθητοι συναισθηματικά και θα μπορείτε να κατανοήσετε την κατάσταση των άλλων, πράγμα που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας με μεγαλύτερη κομψότητα και ψυχικό βάθος . Επίσης οι φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σας γίνονται περισσότερο πνευματικές και αποκτούν μεγαλύτερη συνοχή.

Η όψη αυτή βοηθά σίγουρα τους καλλιτέχνες σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο και ο κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει δημιουργός αν το θελήσει. Είναι μια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα έργο τέχνης και να το απολαύσουμε και ίσως αυτό γίνει η αιτία να προσπαθήσουμε να εκφράσουμε και εμείς τα συναισθήματά μας με τον δημιουργικό τρόπο της τέχνης.

Πηγή: Oroskopos.tv


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...