Ο γιος του Michael Jackson μιλάει για τον πατέρα του

28 Ιουνίου 2013


Michael Joseph "Prince" Jackson, ο γιος του Michael Jackson πήρε το λόγο την Τετάρτη για να καταθέσει στη δίκη του αδικαιολόγητο θανάτου του πατέρα του,  κατά της AEG Live και μίλησε για την τελευταία φορά που είδε τον πατέρα του ζωντανό.

«Ο πατέρας μου ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και τα μάτια του γυρνούσαν ανάποδα», δήλωσε ο 16χρονος. «Ο γιατρός του έκανε τεχνητή αναπνοή και η αδελφή μου φώναζε όλη την ώρα λέγοντας ότι θέλει το μπαμπάς της. Περίμενα στη σκάλα κλαίγοντας, για να πάμε στο νοσοκομείο.»\Ο Prince είπε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει την αδελφή του, στο νοσοκομείο, λέγοντάς της πως οι «άγγελοι μας βλέπουν από ψηλά.» Ο Prince είπε ότι ήταν αισιόδοξος, αλλά σύντομα πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή.

Ο γιος μίλησε στοργικά για τον πατέρα του σε όλη την διάρκεια της δίκης.

«Ο πατέρας μου πάντα έλεγε ότι πρέπει να προσφέρουμε στην κοινότητα όσα περισσότερο μπορούμε,» είπε. «Κληρονόμησα την επιθυμία να δίνω στους γύρω μου από τον πατέρα μου.»

Ο πατέρας μου έλεγε πάντα ό,τι πρέπει να μαθαίνουμε από τις πράξεις μας.

«Αν δεν εργαζόταν, πάθαινε κατάθλιψη» είπε ο Prince για τον Michael Jackson.O Prince επέμεινε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο πατέρας του ήταν ένας τέτοιος θρύλος μουσικής μέχρι που είδε ένα βίντεο από μια συναυλία του με κορίτσια να κλαίνε και να τα παίρνουν με φορεία. «Πάντα ακούγαμε τη μουσική του, αλλά δεν ξέραμε ότι ήταν διάσημος», είπε.

Ο Prince είπε ότι αντιμετώπισαν το θάνατο του πατέρα τους με διάφορους τρόπους. «Για την αδερφή μου ήταν πολύ σκληρό και δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα", η οποία έκανε και μια απόπειρα αυτοκτονίας στις αρχές του μήνα. 

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ