Εξελίξεις και με τον Μέντες στον Παναθηναϊκό!

10 Νοεμβρίου 2015

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Αναστασίου αποχώρησε από το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, είναι σαφές ότι ο νέος προπονητής θα φέρει τους δικούς του συνεργάτες στην ομάδα.

Με αποτέλεσμα εκείνοι που ήταν ήδη στο "τριφύλλι", υπό τις οδηγίες του Αναστασίου, να ετοιμάζονται να αποχωρήσουν και εκείνοι.

Η περίπτωση του Μέντες, βέβαια, είναι διαφορετική, δεδομένου ότι ο Ολλανδός μόλις που πρόλαβε να μείνει για ένα παιχνίδι στο πλευρό του Αναστασίου και σε κάθε περίπτωση δεν λογίζεται ως δικός του συνεργάτης.

Για αυτό και θα συνεχίσει κανονικά στον Παναθηναϊκό του Στραματσιόνι, ανεξάρτητα από τους συνεργάτες που έχει επιλέξει ο Ιταλός τεχνικός...

Άλλωστε, ο λόγος που έγινε βοηθός του Αναστασίου ο Μέντες, ήταν για να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Κι αν αυτός ο ρόλος ήταν σημαντικός επί Αναστασίου, που αν μη τι άλλο είχε 2,5 χρόνια στην ομάδα, τώρα με τον Στραματσιόνι είναι ακόμα πιο σημαντικός!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι όχι μόνο μένει ο Μέντες στο τεχνικό τιμ, αλλά ο ρόλος του είναι κλειδί για την επόμενη ημέρα του συλλόγου...

πηγη:sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ