Champagne με ρόδι

10 Νοεμβρίου 2015
Δροσιστικό, γευστικό και εύκολο κοκτέιλ για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας! 
 
 
Συστατικά
  • 3-4 ρόδια ή λικέρ ρόδι
  • ζάχαρη
  • 1 μπουκάλι σαμπάνιας ή κάποιο άλλο αφρώδες οίνο
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Με ένα μαχαίρι κόβουμε τα ρόδια στη μέση και βγάζουμε τα σπόρια τους με μία σπάτουλα και έχοντας ένα μπολ από κάτω μαζεύουμε όλα τα σπόρια που θα βγουν.
  • Χτυπάμε τα σπόρια μας στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια για 5-10 δευτερόλεπτα. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη ζάχαρη αν θέλουμε το χυμό μας πιο γλυκό. Ρίχνουμε το χυμό σε ένα μπολ αφού πρώτα τον περάσουμε από ένα σουρωτήρι.
  • Σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, βάζουμε περίπου 5 εκ. χυμό και το γεμίζουμε μέχρι τα ¾ με σαμπάνια

 

Tip: Αντί για σαμπάνια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αφρώδη οίνο! Και αντί για ρόδι, φράουλες ή ροδάκινα! 

http://akispetretzikis.com/

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +119343+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ