Δωρεάν είσοδος για «Τα τελευταία Φεγγάρια» με τον Άγγελο Αντωνόπουλο, για όλους τους αναγνώστες του boro.gr.

11 Νοεμβρίου 2015

Το boro.gr, σου χαρίζει προσκλήσεις για τις 21-22 Δεκεμβρίου , για το έργο του Φούριο Μπορντόν, «Τα τελευταία Φεγγάρια», που ανεβάζει στο θέατρο Δανδουλάκη ο Άγγελος Αντωνόπουλος. 

Για να πας κι εσύ στην παράσταση, απλά στείλε το ονοματεπώνυμό σου στο boro@info.gr και την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει. 

Πρόκειται για ένα μικρό αριστούργημα που ανακηρύχθηκε «Θεατρικό κείμενοτης χρονιάς» στην Ιταλία το 1993 και που αποτέλεσε το «ρέκβιεμ» του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι, καθώς σάρωσε τα βραβεία την περίοδο 1994-5.

 

Ένας ηλικιωμένος καθηγητής ετοιμάζει την βαλίτσα του. Πρόκειται πολύ σύντομα να εγκαταλείψει το σπίτι του γιού του, που τον φιλοξενεί, γιατί τα εγγόνια του μεγαλώνουν και  δεν υπάρχει πλέον χώρος γι αυτόν. Θα περάσει το υπόλοιπο της χωή του σε έναν οίκο ευγηρίας.

Είναι η ώρα του αποχωρισμού και του τελικού απολογισμού. Ο ήρωάς μας φορτωμένος με το βάρος όσων ειπώθηκαν, και κυρίως όσων δεν ειπώθηκαν, άλλοτε πικρός και είρων και άλλοτε στοργικός και τρυφερός, μοιράζεται τα αληθινά του συναισθήματα μόνο με το φάντασμα της γυναίκας του, που έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια και πέρασε νέα στην λήθη. 

Σκηνοθετεί ο Άγγελος Αντωνόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Άγγελος Αντωνόπουλος, Άριελ Κωνσταντινίδη, Στέλιος Ψαρουδάκης
Σκηνικά/Κοστούμια: Μιχάλης Σαμπλαούρας
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Τοποθεσία: Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, Αγ. Μελετίου 61Α και Κεφαλληνίας 48-50, Κυψέλη
Ημερομηνία: Έναρξη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 Δευτέρα, Τρίτη 21:00


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ