Η εξομολόγηση του Λάμπη Λιβιεράτου: "Έμεινα χωρίς λεφτά"..." Ήμουν ταπί"

13 Νοεμβρίου 2015

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την δύσκολη περίοδο της ζωής του. «Προέκυψαν πολλά και σοβαρά προβλήματα και μάλιστα όλα μαζί. Δεν ήμουν έτοιμος να τα αντιμετωπίσω και γονάτισα. Αφέθηκα. Σιγά σιγά, με τη βοήθεια ειδικών και μη, φίλων και εχθρών, όλο αυτό το πράγμα βρήκε την άκρη του», δήλωσε στο Εγώ.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην οικονομική καταστροφή που ήρθε μετά το κλείσιμο του μαγαζιού του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έμεινα χωρίς λεφτά. Ήμουν δυο χρόνια άνεργος. Ήμουν ταπί. Ζούσα με δανεικά φίλων. Έπιασα μια δουλειά στο εξωτερικό να βγάζω κάποια χρήματα για να στέλνω στα παιδιά μου. Αλλά έχασα σχεδόν τα πάντα. Ήμουν δυο χρόνια χωρίς μεταφορικό. Από εκεί που είχα τρία αυτοκίνητα, βρέθηκα να κυκλοφορώ με τα πόδια, το μετρό και λεωφορεία… Αυτήν τη στιγμή ζω με τα βασικά. Είμαι όμως χαρούμενος».

Λίγο μετά πρόσθεσε: «Πρέπει να θρηνήσεις κανονικά, να ξεσπάσεις. Είμαι υπέρ του θρήνου και του πόνου. Αλλά όχι για μεγάλο διάστημα, αν κρατήσει πολύ μετατρέπεται σε αρρώστια. Ύστερα γίνεσαι μόνιμα καταθλιπτικός” και συμπλήρωσε: Ακόμη και οι στιγμές που περνούσα πραγματικά δύσκολα, δεν ήμουν μίζερος. Ήμουν στενοχωρημένος, ήμουν θλιμμένος, αλλά ποτέ μίζερος».

Τέλος, για την πρώην σύζυγό του Εύη Αδάμ, εκείνος παρά τις παρεξηγήσει και το χωρισμό θέλει να μιλά με καλά λόγια για χάρη των παιδιών του.

«Θέλω τα παιδιά μου να αγαπούν την μαμά τους. Είναι ο άνθρωπος που τα γέννησε. Ποτέ δεν θα δημιουργήσω κλίμα μίσους προς την πρώην σύζυγό μου. Είναι η μητέρα των παιδιών μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 

peoplegreece.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ