Σήμερα στην ''Αγορά''.

14 Νοεμβρίου 2015

Με τίτλο «Τα κόκκινα δάνεια, τα “μαύρα” funds και η λευκή σημαία» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης - δανειστών για την πρώτη κατοικία, την παρέμβαση Ντράγκι σε Γιούνκερ, Λαγκάρντ και Ντάισελμπλουμ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών καθώς και το σχέδιο της Παγκόσμιας Τράπεζας να χρηματοδοτήσει τα «κοράκια» των πλειστηριασμών για να αγοράσουν «κόκκινα δάνεια».

Επίσης η «Αγορά»:

• φέρνει στο φως την απαίτηση της τρόικας να μπει τέλος στις παρατεταμένες καλοκαιρινές διακοπές δασκάλων και καθηγητών με την απασχόλησή τους στις διοικητικές υπηρεσίες των δικαστηρίων.
• αποκαλύπτει ότι έρχονται νέες μειώσεις έως 40% για 50.000 συνταξιούχους.
• δημοσιεύει ρεπορτάζ για τις απειλές, τις παρακολουθήσεις και το παρασκήνιο των 9 μηνών στην υπόθεση Πανούση. Οι πρωταγωνιστές Γιάννης Πανούσης και Πάνος Λάμπρου μιλούν στην «Α».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος δηλώνει: «Παίζουν πάλι το σενάριο του φιλοτρομοκρατικού ΣΥΡΙΖΑ» και του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος τονίζει: «Η υπόθεση Πανούση βγάζει κάτι σάπιο».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....