Supermodels: Τότε και τώρα!

Από τη Cindy Crawford έως την Kate Moss, τα “supermodels” κερδίζουν εκατομμύρια για τα φωτογενή πρόσωπά τους και τα υπέροχα σώματα τους – και δεν μεγαλώνουν ποτέ!

Cindy Crawford

Τότε: Γνωστή για το απίστευτο σώμα της και για την ελιά σήμα κατατεθέν πάνω από το χείλος της. Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο από το Forbes, το 1995. Τώρα: Παντρεμένη με δύο παιδιά, το μοντέλο-επιχειρηματίας επιβλέπει μια συλλογή επίπλων που ονομάζεται Cindy Crawford και τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης ομορφιάς.

 

Elle Macpherson

Τότε: Γνωστή για τα ατελείωτα πόδια της και τα έξι χρόνια σερί της εμφάνισής της σε κάθε τεύχος του περιοδικού Elle. Παντρεμένη με τον reative director του περιοδικού στα 21 της. Τώρα: Δύο φορές διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, είναι αρραβωνιασμένη με τον δισεκατομμυριούχο Jeff Soffer και έκτοτε έχει γίνει μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Η “Elle Macpherson Intimates” είναι η κορυφαία σε πωλήσεις σειρά εσωρούχων στην Αυστραλία.

Naomi Campbell

Τότε: Γνωστή για τα εξαιρετικά μακριά πόδια της και την άγρια ιδιοσυγκρασία της. Τώρα: Η βρετανική supermodel έχει συνδεθεί με υψηλού προφίλ άνδρες, όπως ο Mike Tyson, ο Robert De Niro, και πιο πρόσφατα τον δισεκατομμυριούχο Vladislav Doronin.

Kate Moss

Τότε: Γνωστή ως το κορίτσι του Johnny Depp και την έναρξη της ηρωίνης δημόσια στη δεκαετία του ’90. Τώρα: Σύζυγος του κιθαρίστα Jamie Hince των The Kills και μαμά, η Kate Moss εξακολουθεί να είναι μοντέλο. Φήμες λένε ότι θα εμφανιστεί στο εξώφυλλο του 60υ επετειακού τεύχους του Playboy το 2014, το έτος που κλείνει τα 40 της χρόνια.

Heidi Klum

Τότε: Γνωστή για 13-χρόνια ως άγγελος της Victoria’s Secret. Τώρα: Μετά από επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, η Klum  χώρισε. Βγαίνει τώρα με τον πρώην σωματοφύλακά της Martin Kristen. Εκτός από την παραγωγή και στο Project Runway, σχεδιάζει επίσης αθλητική ένδυση Heidi Klum για την New Balance.


Claudia Schiffer

Τότε: Γνωστή για το ότι έμοιαζε στη Brigitte Bardot και για τις σέξι διαφημίσεις με την εταιρεία Guess. Τώρα: Κάποια στιγμή αραβωνιάστηκε με τον David Copperfield, το μοντέλο είναι τώρα παντρεμένο με τρία παιδιά με τον σκηνοθέτη Matthew Vaughn.

Σχετικά άρθρα