Ξαφνικό διαζύγιο ΑΝΤ1 -Θέμου!

1 Ιουλίου 2013


Κάπως απότομα ολοκλήρωσε την τηλεοπτική σεζόν το «ΟΛΑ» για αυτή τη χρονιά, καθώς δεν πρόκειται να προβληθούν νέες εκπομπές τις επόμενες εβδομάδες.


Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στη "Μεσημεριανή Μελέτη", υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και το δίδυμο Αναστασιάδη - Περρή, λόγω της παρατεταμένης διάρκειας του «Ράδιο Αρβύλα», που είχε ως αποτέλεσμα το «ΟΛΑ» να ξεκινά αρκετά αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα προβολής του. Αν και οι συντελεστές της βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1 εξέφρασαν τα παράπονά τους στη διοίκηση του καναλιού,  οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια χρυσή τομή και έτσι αποφάσισαν να μην γυρίσουν νέα επεισόδια, τουλάχιστον για φέτος, αν και επρόκειτο να προβληθούν ακόμη δύο εκπομπές.


Την ανακοίνωση της απότομης ολοκλήρωσης του «ΟΛΑ» έκανε ο Βαγγέλης Περρής, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον ΔΡΟΜΟ 89.8, ο οποίος ανέφερε: «Επί τη ευκαιρία, θέλω να πω ότι το "ΟΛΑ" τελείωσε. Τέρμα! Πάπαλα! Δεν έχουμε άλλο. Ό,τι ήταν να δούμε το είδαμε. Δεν προλάβαμε να αποχαιρετήσουμε, δεν πειράζει, το λέμε τώρα», ενώ δεν είναι γνωστό αν η εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...