Red velvet cupcakes

16 Νοεμβρίου 2015
 
Υλικά (9 cupcakes):
Για τα muffins :
160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
65 γρ. μαργαρίνη
100 γρ. ζάχαρη
1 αυγό
125 γρ. ξινόγαλο
1 κ.σ. κακάο
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. σόδα
1/2 κ.γ. ξύδι
1 βανίλια
25 γρ. υγρό κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για την κρέμα :
125 γρ. τυρί κρέμα
60 γρ. μαργαρίνη
50 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
 
Εκτέλεση :

Χτυπάτε στο μίξερ την ζάχαρη με την μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε το αυγό.

Ανακατεύετε το κακάο με το χρώμα ζαχαροπλαστικής και το προσθέτετε στο παραπάνω μείγμα.

Προσθέτετε το αλάτι, την βανίλια, την σόδα και το ξύδι και στη συνέχεια ρίχνετε εναλλάξ το ξινόγαλο και το αλεύρι.

Μοιράζετε το μείγμα στις θήκες για τα muffins και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 20 λεπτά.

Για το frosting ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με το μίξερ.

cookcool.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ