Αυθεντική τιραμισού

<div class="field-items">
<div class="field-item even">Υλικά :</div>
</div>
<div class="field field-name-field-list-materials field-type-text field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">1 συσκευασία σαβαγιάρ για τιραμισού</div>
<div class="field-item odd">80 ml καφέ εσπρέσσο</div>
<div class="field-item even">2 κ.σ. κονιάκ ή Brandy ή κρασί Masala ή Amaretto</div>
<div class="field-item odd">κακάο σκόνη για πασπάλισμα</div>
</div>
</div>
<div class="field field-name-field-list-materials-title2 field-type-text field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">Για την κρέμα :</div>
</div>
</div>
<div class="field field-name-field-list-materials2 field-type-text field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">200 γρ. mascarpone</div>
<div class="field-item odd">4 κ.σ. ζάχαρη</div>
<div class="field-item even">2 αυγά</div>
</div>
<div class="field-item even"> </div>
<div class="field-item even">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">Εκτέλεση :</div>
</div>
<div class="field field-name-field-execution1 field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>Χτυπάτε τα ασπράδια με το μίξερ σε σφιχτή μαρέγκα.</p>
<p><span>Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε τους 2 κρόκους με την ζάχαρη με το μίξερ μέχρι να ασπρίσουν.Στη συνέχεια ρίχνετε το τυρί mascarpone.</span></p>
<p><span><span>Ενσωματώνετε σταδιακά την μαρέγκα και ανακατεύετε απαλά για να μην φύγει ο αέρας.Τοποθετείτε την κρέμα στο ψυγείο για 1 ώρα.Είναι ρευστή κρέμα μην περιμένετε να σφίξει εντελώς.</span></span></p>
<p><span><span><span>Φτιάχνετε τον καφέ και τον αφήνετε να κρυώσει εντελώς.Στην συνέχεια προσθέτετε το κονιάκ.</span></span></span></p>
<p><span><span><span><span>Παίρνετε ένα ένα τα σαβαγιάρ και τα βουτάτε για λίγα δευτερόλεπτα στο μείγμα καφέ-κονιάκ και τα στρώνετε στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε.Εμείς κάνουμε ατομικά τιραμισού γι'αυτό τα σπάμε.</span></span></span></span></p>
<p><span><span><span><span><span>Καλύπτετε με λίγη κρέμα και βάζετε άλλη μια στρώση σαβαγιάρ.</span></span></span></span></span></p>
<p><span><span><span><span><span><span>Καλύπτετε με κρέμα και αφήνετε τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.Πασπαλίζετε με κακάο τελευταία στιγμή πριν σερβίρετε γιατί το κακάο στο ψυγείο νοτίζει.</span></span></span></span></span></span></p>
<p><span><span><span><span><span><span>Tips: </span></span></span></span></span></span></p>
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>1. Τα σαβαγιάρ θέλουν πραγματικά ένα γρήγορο βούτηγμα στον καφέ γιατί παπαριάζουν εύκολα.</p>
<p>2. Αν έχετε υπομονή και την φάτε την επόμενη μέρα είναι εξαιρετική</p>
<p> </p>
</div>
</div>
<p><span><span><span><span><span><span><br /></span></span></span></span></span></span></p>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα