Το μαρτίνι του Τζέιμς Μποντ στο «Spectre»

17 Νοεμβρίου 2015

O Τζέιμς Μποντ στο «Spectre» πειράζει λίγο την παραδοσιακή συνταγή του βότκα μαρτίνι του. Και δεν εννοεί κανείς το «shaken not stirred».

Συστατικά

60ml Τζιν

10ml ξηρό βερμούτ

5ml άλμη ελιάς

3 πράσινες ελιές

μικρή φέτα λεμονιού (προαιρετικά)


Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα σέικερ για κοκτέιλ, ρίξτε το τζιν, ξηρό βερμούτ και άλμη ελιάς.
Προσθέστε πάγο.
Ανακινήστε καλά.
Τρίψτε το χείλος του ποτηριού μαρτίνι με τη σφήνα του λεμονιού.
Σουρώνουμε και ρίχνουμε το περιεχόμενο του κοκτέιλ σε ένα ποτήρι μαρτίνι.
Βάζουμε μια ελιά μαρτίνι πριν από το σερβίρισμα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ