Παναγροτικό συλλαλητήριο: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

18 Νοεμβρίου 2015

Νεότερη ενημέρωση- Ποιοι δρόμοι είναι τώρα κλειστοί στο κέντρο

Λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στο Σύνταγμα, κλειστές είναι αυτή την ώρα η Αμαλίας, στο ύψος της οδού Ξενοφώντος και η Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της οδού Σέκερη.

Παράλληλα, η Σταδίου δόθηκε στην κυκλοφορία, πριν από λίγη ώρα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας γίνονται ανάλογα με την εξέλιξη της συγκέντρωσης.

 

Παναγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται σε λίγη ώρα στην πλατείαΣυντάγματος όπου ήδη βρίσκονται συγκεντρωμένοι αγρότες κυρίως από την Κρήτη.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τον τρόπο φορολόγησής τους και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.Αντιπροσωπεία τους, αναμένεται να επιδώσει ψήφισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή.

Αυτή την ώρα συγκεντρωμένοι στην πλατεία Βάθη έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρίσκονται παραγωγοί λαϊκών αγορών οι οποίοι και θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση των αγροτών.

Λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στο Σύνταγμα, έχουν κλείσει δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, κλειστή είναι αυτή την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα της ανόδου, η Αμαλίας στο ύψος της οδού Αθανασίου Διάκου και η Σταδίου στο ύψος της οδού Αμερικής. Ανάλογα με την εξέλιξη της συγκέντρωσης, η Τροχαία πρόκειται να κλείσει κι άλλους δρόμους στο κέντρο.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...