Travel outfits. Ρούχα που (δεν) πρέπει να φοράς στο αεροπλάνο ή το πλοίο!

Μπορεί μερικές περιοχές να έχουν μπει σε καραντίνα αλλά τα ταξίδια ήδη έχουν ξεκινήσει με τις εκδρομές να προγραμματίζονται και τα εισιτήρια να αγοράζονται. Οπότε βρήκατε το πού με την παρέα σας και το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι το εξής: Τι να φορέσω στο ταξίδι;

Γιατί ως γνωστόν, κοπέλες είμαστε, άρα και το κάτι παραπάνω θα πάρουμε. Αλλά μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας θέλουμε να είμαστε ελαφριά ντυμένες έχοντας επιλέξει ένα- όσο το δυνατόν- πιο άνετο travel outfit. Για αυτό, το τι θα επιλέξουμε να φορέσουμε σε ένα ταξίδι είναι πολύ σημαντικό.

Looks για να είστε «ο εαυτός σας» σε όλο το ταξίδι

Με όποιο μέσο και να ταξιδέψουμε, θα πρέπει πρώτα από όλα να εξασφαλίσουμε πώς θα είμαστε άνετες χωρίς να χάνουμε το προσωπικό μας στιλ. Για αυτό σίγουρα δεν πρέπει να είναι κάτι βαρύ ή που το αισθάνεστε άβολο στις κινήσεις σας. Με αυτόν τον «κανόνα», ας επιλέξετε ένα άνετο παντελόνι, όπως ένα ελαστικό τζιν, ένα στιλάτο κολάν ή ακόμα και μια φόρμα.

Συνδυάστε το με ένα t-shirt ή μια μαρινιέρα- κατά προτίμηση βαμβακερό- ώστε το σώμα σας να αναπνέει ελεύθερα. Και ανάλογα με τον καιρό, αλλά και τον προορισμό σας, επιλέξτε το κατάλληλο πανωφόρι. Για παράδειγμα, όταν ο καιρός αρχίσει και κρυώνει, μια ελαφρύ τζάκετ ή ένα τζιν θα ήταν κατάλληλο.

Και από παπούτσια, τι να φορέσεις;

Απαραίτητο αξεσουάρ αποτελεί ένα φαρδύ φουλάρι, το οποίο θα σας προστατέψει από το κρύο μέσα στο αεροπλάνο λόγω του κλιματισμού ή τον αέρα στο καράβι και ανάλογα με το μέγεθός του, μπορεί να λειτουργήσει και ως κουβερτάκι στους ώμους!

Τέλος, μην ξεχνάτε πως για να είστε άνετες στο ταξίδι σας, ας επιλέξετε να φορέσετε φλατ παπούτσια, όπως, τα καφέ σας σανδάλια, τα χρωματιστά mules ή το αγαπημένο ζευγάρι αθλητικών σας. Για αυτό και εμείς, «σκάψαμε» στο Pinterest και βρήκαμε 8 φανταστικά outfits που σίγουρα θα βολέψουν όποιο και αν είναι το στιλ σας:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς να φορέσω την τζιν φούστα μου; 3+1 μοδάτοι συνδυασμοί!

Τρικίνι. Η μόδα στα μπικίνι για το καλοκαίρι του 2020 λόγω… κορωνοϊού!

10 μοναδικές ιδέες για το βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ σου!

Σχετικά άρθρα