Δεν τον θέλει ο Άρνεσεν, τον φέρνει ο Σαββίδης;

18 Νοεμβρίου 2015

Χοντρό παρασκήνιο, για μία μεγάλη μεταγραφή, που φαίνεται πως θέλει να κάνει ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη. Γιατί όμως ο Δανός δεν θέλει ούτε να το συζητήσει;

Δεδομένο θεωρείται πλέον στον ΠΑΟΚ, ότι τον Γενάρη θα προχωρήσουν σε συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις και για αυτό άλλωστε ο Φρανκ Άρνεσεν έχει ήδη ετοιμάσει μία λίστα με ποδοσφαιριστές, την οποία και θα «εξετάσουν» προσεχώς μαζί με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, αναφέρουν πως και ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει μία... παρέμβαση στην συγκεκριμένη λίστα, καθώς επιθυμεί ο Δικέφαλος να ασχοληθεί με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται καθόλου στα πλάνα του Άρνεσεν.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος όπως σας γράψαμε στον SportDog, βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να... φουντώσουν πάλι οι φήμες. Ο Έλληνας άσος άλλωστε, αποτελεί εδώ και χρόνια διακαή πόθο του Σαββίδη και για αυτό έχει προσπαθήσει αρκετές φορές να τον φέρει στην Τούμπα.

Ο Ιβάν είναι και πάλι θετικός σε αυτή τη μεταγραφή, αφού πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητες του «Sam», ωστόσο ο Άρνεσεν για την ώρα δεν θεωρεί καλή τη συγκεκριμένη κίνηση, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό και εάν ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παίξει στην Ελλάδα. Παλιότερα, ούτε που το συζήταγε, ωστόσο πλέον έχουν αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα στην καριέρα του.

Ο Σαββίδης πάντως, θα ρίξει... ξανά στο τραπέζι το όνομα του Σαμαρά και δεν αποκλείεται να πιέσει και λίγο για να ασχοληθούν μαζί του οι Τούντορ και Άρνεσεν.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ