Ginger Martini

18 Νοεμβρίου 2015

Υλικά

  • 3  μεζούρες βότκα
  • 1/2 μεζούρα σιρόπι τζίντζερ (ξεχωριστές οδηγίες)
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λάιμ
  • 1 σπειρωτή φλοίδα λεμόνι ή λάιμ
  • Πάγος

Εκτέλεση

Ανακατεύεις τα συστατικά με τον πάγο σε ένα σέικερ και χτυπάς δυνατά για τριάντα δευτερόλεπτα. Σερβίρεις σε ποτήρια κοκτέιλ και γαρνίρεις με τη φλοίδα. Για το σιρόπι θα χρειστείς 1 λεμόνι, 2 κύπελα φρέσκο τζίντζερ, 1 κύπελλο ζάχαρη και 2 κύπελλα νερό. Για την cocktail αποφλοιώνεις το λεμόνι, το κόβεις σε κομμάτια όπως και το τζίντζερ και βράζεις τα συστατικά σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά. Σουρώνεις το περιεχόμενο και το κρατάς στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσεις.

oneman.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Edgar Wallace
Η Σκέψη της ημέρας
3:17 Edgar Wallace