Θύμα εκβιασμού η Σακίρα και ο Πικέ; Υπάρχει sex tape του γνωστού ζευγαριού;

18 Νοεμβρίου 2015

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Ζεράρ Πικέρ και η Σακίρα είναι σε δύσκολη θέση καθώς κάποιος τους ζητά χρήματα για να μην δώσει στη δημοσιότητα ερωτικό βίντεο.

Νεά υπόθεση... Βαλμπουενά, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον άσο της Μπαρτσελόνα και την διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια. Παρά το γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την ιστορία, ακόμη και έγκυρες εφημερίδες, όπως η ισπανική «AS] και ο βρετανικός «Independent» αναπαράγουν το ρεπορτάζ το οποίο έχει προκαλέσει ήδη σάλο στην χώρα της ιβηρικής. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, άνθρωπος ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν εργαζόταν για το ζευγάρι όχι μόνο έχει στην κατοχή του sex tape που τους αφορά, αλλά τους εκβιάζει ζητώντας σημαντικό χρηματικό ποσό για να μην αρχίσει να κυκλοφορεί το βίντεο στο διαδίκτυο΄. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πικέ και η Σακίρα έχουν ήδη κάνει καταγγελία στην αστυνομία, η οποία όμως δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να συλλάβει τον εκβιαστή. 

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και η Κολομβιανή τραγουδίστρια γνωρίστηκαν το 2010 στα γυρίσματα του βίντεοκλιπ για το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. ¨Εχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μίλαν και τον Σάσα.

sdna.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...