Νικολόπουλος: Ήξεραν ότι δεν μασάω. Δεν έχω λόγο να παραδώσω την έδρα, οι πολίτες τη δίνουν

20 Νοεμβρίου 2015

«Ήξεραν ότι δεν μασάω και δεν κάνω εκπτώσεις, να μην παριστάνουν τους έκπληκτους», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος διεγράφη από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως τόνισε, έχει ήσυχη τη συνείδησή του, προσθέτοντας ότι δεν έχει λόγο να παραδώσει την έδρα του, καθώς «τη δίνουν οι πολίτες».

«Αν όντως είχαμε εκλεγεί με αυτό το πρόγραμμα, που έφερε χτες το νομοσχέδιο, τότε ναι, θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου...όμως εμείς εκλεχτήκαμε υποσχόμενοι προστασία πρώτης κατοικίας, ενίσχυση αδυνάτων και τη μη επιβολή νέων φόρων. Αυτά δεν τα κάναμε. Οπότε εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «αρχή άνδρα δείκνυσι». Συνεχίζοντας, είπε πως παραμένει στη Βουλή ως τρίτος ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος.

Επίσης, συμπλήρωσε ότι η περίπτωσή του δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος, όπως είπε, «ανέβηκε στο άτι του Αλέξη Τσίπρα και μπήκε στη Βουλή τότε που όλα πήγαιναν πρίμα».

Ερωτηθείς περί πιθανής επιστροφής του στη ΝΔ, είπε ότι «αν ορέγεται να μπει σε οικουμενική κυβέρνηση και να εφαρμόσει το μνημόνιο με καλύτερους όρους και τρόπους, όχι. Πρέπει να υπάρχει μια φωνή στην κεντροδεξιά που να θυμίζει ότι υπάρχει κι ένας άλλος δρόμος».

axortagos


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ