Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

21 Νοεμβρίου 2015

Με τίτλο «"Mαχαίρι" από την τρόικα και στην κατώτατη σύνταξη» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές απαιτούν τη θέσπιση εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων που θα οδηγήσουν σε μειώσεις ακόμη και των συντάξεων των 486 ευρώ. 

Επίσης η «Αγορά»: 

• φέρνει στο φως τα 7 μέτρα-φωτιά που θα περιληφθούν στο δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων δράσεων, τις οποίες καλείται να ολοκληρώσει η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.
• αποκαλύπτει ότι με το νόμο που ψηφίστηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη Βουλή, περνούν στον Μάριο Ντράγκι τα «κλειδιά» των ελληνικών τραπεζών, καθώς θα τοποθετηθούν τρεις ξένοι επίτροποι στο διοικητικό συμβούλιο κάθε πιστωτικού ιδρύματος, οι οποίοι θα ελέγχουν ακόμη και τις χορηγήσεις δανείων. 
• δημοσιεύει ρεπορτάζ για τις βραδινές επισκέψεις στο Παγκράτι του φερόμενου ως εγκέφαλου της επίθεσης στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ. 

Η «Α» δημοσιεύει άρθρο του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη υπό τον τίτλο: «3 ευρώ: η καλύτερη επένδυση!»

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού ΕξωτερικώνΝίκου Ξυδάκη, ο οποίος δηλώνει: «Η Ευρώπη δεν θα είναι ίδια αν κλείσουν τα σύνορα» και του βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Δένδια, ο οποίος τονίζει: «Μεγάλη συμμετοχή για ισχυρό αρχηγό στην παράταξη». 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας. 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)
Η Σκέψη της ημέρας
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)