Hot Gin Punch

<p><span>Πολλοί θεωρούν το gin σαν το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό. Την ίδια στιγμή ωστόσο, που η γεύση του στο πλαίσιο μιας ομιχλώδους και κρύας μέρας είναι καταπληκτική, κάνει εξαιρετικό «ζευγάρι» με τα φρουτένιας υφής κρασιά από τη Madeira και τα μπαχαρικά.</span></p>
<p>Υλικά : </p>
<p>600g Gin</p>
<p>600g κρασί από τη Madeira ή ένα άλλο γλυκό κρασί</p>
<p>6 φλούδες λεμονιού</p>
<p>1 φέτα πορτοκάλι</p>
<p>3 μεγάλα κομμάτια ανανά</p>
<p>75g μέλι</p>
<p>25g φρέσκο χυμό λεμόνι</p>
<p>3 καρφάκια γαρίφαλου</p>
<p>1 πρέζα μοσχοκάρυδο</p>
<p>1 κουταλάκι του γλυκού κανέλλα</p>
<p>1 κουταλάκι του γλυκού μαύρη ζάχαρη</p>
<p><strong>Γαρνιτούρα:</strong> Φέτες πορτοκαλιού και γαρίφαλο</p>
<p><span>Προσθέστε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά. Για να σερβίρετε, ρίξτε το ζεστό μίγμα στο punchbowl ή σε τσαγιέρα και γαρνίρετέ το με φέτες πορτοκαλιού στις οποίες θα έχετε καρφώσει μερικά γαρίφαλα. Πηγαίνει επίσης, πολύ με ψωμί αρωματισμένο με τζίντζερ.</span></p>

Σχετικά άρθρα